300yorumu gectikten sonra kullanabiliyorum yani peki ban riski varmi oyle abaratarak deli
Spamsiz derken yorumlarimin hepdi yani forumlara anlamli şekildemi yardimci olmaya calisiyorum herkeze ama300 Yorum(Spamsız) = Seçkin Üye
Yani açılan bir konuda alakasız, saçma sapan bir yorum yapmaman yeterli.Spamsiz derken yorumlarimin hepdi yani forumlara anlamli şekildemi yardimci olmaya calisiyorum herkeze ama
Tamamdir 17oldu daha hergun gezitorum sitedeYani açılan bir konuda alakasız, saçma sapan bir yorum yapmaman yeterli.
Tamam sağolun.300 yorum atıp spamsız olacak tabi ki, seçkin üye olacaksın öyle.
Tamam dostumseçkin üye olmalısın yani 300 yorum fakat bu 300 yorum abuk subuk değil insanlara yardımcı olan bilgiler verimelisin
Anladim sagolun tesekkurlwr herkezespam yaparsan yaptığın yorum silinip bide üstüne uyarı alıyosun
300yorum sizce ne kadar gunde kasarim forumlara olabildigince hergun 2 3 saat toplam gexiyorhm yaxiyorum mantikli seylereskden onaylı uye olman gerekirdi ustam ama artık seçkin üye olmadan hile çalışmıyor
hocam o sana bağlı bi durum forumda onlarca konu açılıyor bilgin olduğu konulara yazarsan 4 5 güne bile bitirebilirsin300yorum sizce ne kadar gunde kasarim forumlara olabildigince hergun 2 3 saat toplam gexiyorhm yaxiyorum mantikli seyler
Tamam biraderim sagolhocam o sana bağlı bi durum forumda onlarca konu açılıyor bilgin olduğu konulara yazarsan 4 5 güne bile bitirebilirsin