Wolftü hilesini onaylı üyeler de kullanabilmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Merhaba wolftü dword hilesini sadece seçkin üyelerin kullanabilmesi biraz saçma olmuş saçma demeyelimde biraz fazla olmuş onaylı üyeler kullanabilseydi daha güzel olurdu sadece seçkin üyelerin kullanabildiğini farketmeden hileyi indirip oyuna girdim menü gelmedi ve foruma geri döndüğümde hileyi sadece seçkin üyelerin kullanabildiğini farkettim ben foruma 2016 da katıldım onaylı üyeyim ve hileyi kullanamıyorum hileyi kullanmak onaylı üyeden başlasa veya eskilere özel bi sistem gelse daha mantıklı olur benim görüşürüm bundan ibaret saygılar.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Ayrıcalık yok eski üyelere maalesef bu konu böyle çok açıldı ama genellikle geri tepildi bu istek onaylı olursa bir çok kişi kullanır ve direk açığa çıkar bu şekilde hem sitede aktiflik oluyor üye sayısı artıyor elini kolunu sallayan alır gider hilesini ne emek ne bir şey o yüzden o açıdan da düşünmen lazım sen

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
seçkin olmasının sebebi eac dan dolayı olabilir yada spooferle aynı yapmak istemiş olabilirler indirceklerini sanmam

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bu konuda ayrıcalık tanımayacaklarını söylemişlerdi hileyi seçkin üyelerin kullanmasıda mantıklı herkese açık olsa hile çok çabuk fix yer ozaman daha kimsede bu oyun için hile yapmaz

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Foruma isterseniz açıldığı gün katılım hocam foruma bir katkınız dokunmamış böyle düşünün

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hile Yapmak Gittikçe Zorlanıyor Şimdi Her Üye Hileyi Kullanırsa Daha Kolay Fix Yer O Yüzden Bazı Şeyleri Maalesef Sınırlama Gelmesi Gayet Normaldir

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Garibime Gitti Açıkçası Zamanında MemoryHackers'tan başka hile kullanmazdım şimdi kullanamıyorum
Post automatically merged:

Tek Güvendiğim Hile Platformuda Memory Hackers

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Garibime Gitti Açıkçası Zamanında MemoryHackers'tan başka hile kullanmazdım şimdi kullanamıyorum
Aktiflik Gösterirsen Çok Rahatça Erişebileceğini Söyliyebilirim Adamlar Gelir Elde Etmiyor Millet Sırf Hileyi Açıp Çıkıyor Forumun Ayakta Durması Lazım Böyle Bir Yönteme Başvurmuşlar Bence Güzel Olmuş

Hilesiz hiç bir oyun kalmayana kadar devam
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Hem forum aktifliği bakımından iyi bir düşünce bence seçkin üye olmak hemde hilenin çabuk fixlenmemesi için sonuçta vip hile herkese açık olsa çabuk fixlenir

``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
maalesef dostum bunun açıklamasını yaptılar :( umarım en kısa zamanda seçkin üye olursun ve dilediğin gibi kullanırsın :)

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Parayla Vip Gibi Bişey Alabilip Kullanabilseydik Alıcaktım Fakat Seçkin Üye Zor Geldi 300 mesaj yani
Post automatically merged:

Ayrıcalık yok eski üyelere maalesef bu konu böyle çok açıldı ama genellikle geri tepildi bu istek onaylı olursa bir çok kişi kullanır ve direk açığa çıkar bu şekilde hem sitede aktiflik oluyor üye sayısı artıyor elini kolunu sallayan alır gider hilesini ne emek ne bir şey o yüzden o açıdan da düşünmen lazım sen
reis oha 8000 mesajı nasıl yaptın

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
yapıcak bişey yok canım ugraşıcaksın mesaj atıcaksın indiriceksin bak bende öyle yapıyorum

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Dostum mantığı herkes kullanmasın diye zaten

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Joygame çalışanı: Aa bu neymiş böyle

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Dostum mantığı herkes kullanmasın diye zaten
fixlenmemesi için güzel birşey ama senelerdir memoryhackers'in hilelerini kullandım başka güvenilir bir platform yok zaten olsada güvenemem ama cidden 300 mesaj çok geldi neyse boyumun ölçüsünü aldım ben konu kapatılabilir.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Yok hocam kusura bakmayın sizlere göre seçmediler, bizim türkler de herşeyin bişeyini çıkardığı için tüm yetkililerin hepsine teker teker teşekkürler, bu sistem böyle devam edecek, maalesef emek olmadan yemek olmaz. Umarım pubg lite hileside seçkin üyeye çıkar.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Bence gayet iyi böyle eskilere haksızlık olur ayrıca size sorularak yapılan bir şey değil saçma ise siteyi kullanma kardeşim zorlayan yok hatta bu hileleri temiz olarak sunan yok hepsi virüslü kurucuların yerinde olsam bir tık daha yükseltirim.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
300 mesaj sınırı 250 ye düşürülse daha iyi olurdu ama uğraş gerek.

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Üyelik tarihin eski olsa da forumda aktifliğe bakılıyor ve wolftü zaten fazla fazla hilenin kullanıldığı bir oyunken bir de buradaki hilenin kolay ulaşılabilir olması oyunu tamamen batırır. Dünyanın her yerinden insanlar bu forumu kullanıyor oyunun yarısından fazlası hile ile oynuyor olurdu senin hile kullandığının bir anlamı olmazdı :D

ᴋᴇɪꜱᴀɴ
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
hileyi onaylıya veya üye ye çekerlerse hile 2 güne kalmaz fix yer seçkine çekmeleri gayet doğal dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...