wolftü Hileye Silahı Yere Atmada Gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bütün Memoryhackers lere sesleniyorum Şu silahları yerede atalım adam yere at atarsan yere h1le olmadığını anlarım diö lütfen yardım edinnnnnnnn

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Ayn ya bende duymamazlıktan gelmeye çalışıyorum arada oyundan çıkıyorum yada oyunun bitmesine yakın gel falan diyorum gördümmü kaçıyorum öldürüyorum oyun bitince o senmiydin diyom

Üye
10 HİZMET YILI
Kardeşim silahları yere atma gibi bişey olacağını sanmıyorum ama genede bi şansını dene .d

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Yeni hile 22:00 da çıkacak belli olmaz ama hilede silah atma olmucak sınırsız resleme olacak.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Kardeş Eğer Aimbot İle Anti Ahh yı Aktif etmessen silahı yere atabilir ve reste çekebilirsin anti ahh ve aimbotu aktif etme yaparsın

Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Bende çalışmıyor zaten Yasaklı eşya kullandınız Sunucu ile bağlantı kesiliyor diyor hilesi çalışan var mı

Üye
9 HİZMET YILI
Bazı insanlar yasaklı eşya kullanımı ile insanları odadan atma hilesi var diyorlar ama bende bilemiyorum ama silahları yere atmak imkansız gibi birşey biz gene sınırsız resleme ile idare edelim :) :)

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Kardeşim Bu Dediğinin İmkanı Var Fakat Silahı Yere Attığın Zaman AAh yasaklı eşya hatası alırsın o yüzden silahı yere atamıyorsunuz boş yere konu açmayın

Üye
10 HİZMET YILI
silahı yere at dıyor atamıyorsun hile oldugun anlasılıyor birde ates ve barut karakterlerini aldığımızda kafası kesik olduğundan dolayı hile olduğumuz anlaşılıyor lütfen yardımcı olalım

Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Bedava hileyi bulmuşsunuz mis gibi,bide şunu ekleyin bunu ekleyin diyorsunuz,zaten ellerinden geldiğince hileyi daha güzel bir hale getirmeye çalışıyorlar!

Üye
9 HİZMET YILI
saliher25' Alıntı:
Bedava hileyi bulmuşsunuz mis gibi,bide şunu ekleyin bunu ekleyin diyorsunuz,zaten ellerinden geldiğince hileyi daha güzel bir hale getirmeye çalışıyorlar!
Sana katılıyorum  ;)

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
adamlar hileyi ücretsiz sunuyor bunu yapsalar bile premium Satın alanlara felan yaparlar Bunlara da şükür resleme var hilede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...