Ayn ya bende duymamazlıktan gelmeye çalışıyorum arada oyundan çıkıyorum yada oyunun bitmesine yakın gel falan diyorum gördümmü kaçıyorum öldürüyorum oyun bitince o senmiydin diyom
Bazı insanlar yasaklı eşya kullanımı ile insanları odadan atma hilesi var diyorlar ama bende bilemiyorum ama silahları yere atmak imkansız gibi birşey biz gene sınırsız resleme ile idare edelim
Kardeşim Bu Dediğinin İmkanı Var Fakat Silahı Yere Attığın Zaman AAh yasaklı eşya hatası alırsın o yüzden silahı yere atamıyorsunuz boş yere konu açmayın
silahı yere at dıyor atamıyorsun hile oldugun anlasılıyor birde ates ve barut karakterlerini aldığımızda kafası kesik olduğundan dolayı hile olduğumuz anlaşılıyor lütfen yardımcı olalım
Bedava hileyi bulmuşsunuz mis gibi,bide şunu ekleyin bunu ekleyin diyorsunuz,zaten ellerinden geldiğince hileyi daha güzel bir hale getirmeye çalışıyorlar!
Bedava hileyi bulmuşsunuz mis gibi,bide şunu ekleyin bunu ekleyin diyorsunuz,zaten ellerinden geldiğince hileyi daha güzel bir hale getirmeye çalışıyorlar!