- Yasaklandı
Yeni kullanıcı oluşturup denesem düzelirmi acaba ?Maalesef hwid ban yemişsin bilgisayar değiştirmen gerecek
Olmaz ama gönlün rahat edecekse oluştur çünkü dediğine göre bilgisayar engellenmişYeni kullanıcı oluşturup denesem düzelirmi acaba ?
Hayır, ona hiç gerek yok.Maalesef hwid ban yemişsin bilgisayar değiştirmen gerecek
Hayır hiç gerek yok.Bilgisayarına gir , yeni kullanıcı oluştur oradan gir oyna dostum .Maalesef hwid ban yemişsin bilgisayar değiştirmen gerecek
Bu bilgisyar geçmişte illegal programlar kullandığı için oyuna girişi engellenmiştir. arkadaşlar çözümü yokmu bunun
Maalesef hwid ban yemişsin bilgisayar değiştirmen gerecek
o kadar da değil yav abartmayın
bak yorumlarda adamlar yazmış; yeni kullanıcı hesabı oluştur, geçici klasörleri temizle, wolftimi sil ve yeni açtığın hesapta tekrar kur sadece ondan giriş yap.ARTHUR48 yardımcı olabilirmisin bende giremiyorum uzun süredir bu aptal hata yüzünden
dostum bu konulara yabancıyım yardımcı olabılırmısın bana ?Hayır, ona hiç gerek yok.
Güzel kaliteli bir hwid spoofer kullanırsan sıkıntın kalkabilir ayrı zamanda mac adresini değiştirmeyi de unutma.
yt üzerinden ufak bi aramayla bir sürü spoofer bulabilirsindostum bu konulara yabancıyım yardımcı olabılırmısın bana ?