Seçkin Üye
Wolftü HWID banı nasıl kaldırabilirim?
knk parali hile aldim ban yedim adam ulasamiyorum kaldim boyleEAC geldıgınden berı ortalıkda hile yok hurda yok sen nasıl neyden dolayı hwıd ban yedın anlat bakıyım![]()
memorykekırs kullanıyor desem hwid spoofr var hakket nasıl why? xdEAC geldıgınden berı ortalıkda hile yok hurda yok sen nasıl neyden dolayı hwıd ban yedın anlat bakıyım![]()
nicki neydi ?knk parali hile aldim ban yedim adam ulasamiyorum kaldim boyle
Rankı yetmıyor nasıl kullanıcakmemorykekırs kullanıyor desem hwid spoofr var hakket nasıl why? xd
Post automatically merged:
nicki neydi ?
oda var tabi ama kimden alış vermeyiş yapmış nikini söylese kimin kazıkladığını belki tanırım.Rankı yetmıyor nasıl kullanıcak
ana hesabim degil zaten de pc ban yedim ne yapcamRankı yetmıyor nasıl kullanıcak
format atsam olurmuoda var tabi ama kimden alış vermeyiş yapmış nikini söylese kimin kazıkladığını belki tanırım.
hwid spoofr kullanacağğn tabikiana hesabim degil zaten de pc ban yedim ne yapcam
tm da simdi pc formatmi atcam ben ne yapcamhwid spoofr kullanacağğn tabiki
Hwıd spoofer kullanman gerekiyor sitedekini sorucak olursan boşuna deneme ben denedim wolftü'de çalışmıyor çok oynamak istiyorsan sağlam bi spoofer alman gerektm da simdi pc formatmi atcam ben ne yapcam
Formatla hwid kaldıramazsın kanka hwidi hangi iç parçaya attığını öğrenebilirsen onu değiştirirsin bende valoda yedim bulamıyorum bir türlüana hesabim degil zaten de pc ban yedim ne yapcam
Post automatically merged:
format atsam olurmu
Sitedeki wolftü hack çalışmıyor muHwıd spoofer kullanman gerekiyor sitedekini sorucak olursan boşuna deneme ben denedim wolftü'de çalışmıyor çok oynamak istiyorsan sağlam bi spoofer alman gerek
format atman birşeyi değiştirmiyecek