MrMajeste' Alıntı:Berkay Bey Lütfen win32 bit Eklermisiniz 32 bit uygun deildir diyor LüTFENNN
IBERKAYBEYI' Alıntı:MrMajeste' Alıntı:Berkay Bey Lütfen win32 bit Eklermisiniz 32 bit uygun deildir diyor LüTFENNN
Bütün Windows Sürümlerinde Denenmiştir kardeşim.
MrMajeste' Alıntı:IBERKAYBEYI' Alıntı:Bütün Windows Sürümlerinde Denenmiştir kardeşim.
Hatanız Var Sp3 teyim Fakat Uygun bir win32 uygulaması deildir diyor Bilgilerinize
IBERKAYBEYI' Alıntı:MrMajeste' Alıntı:Hatanız Var Sp3 teyim Fakat Uygun bir win32 uygulaması deildir diyor Bilgilerinize
Kardeşim Bütün Windows XP DEN WİNDOWS 10 PRO KADAR Denemiştir. ama siz hata alıyorsnız Birdaha Gözden Geçirebilrim.
MrMajeste' Alıntı:IBERKAYBEYI' Alıntı:Kardeşim Bütün Windows XP DEN WİNDOWS 10 PRO KADAR Denemiştir. ama siz hata alıyorsnız Birdaha Gözden Geçirebilrim.
Lütfen Birdaha Bakınınız win32 uyumlu deil maalesef
Teşekkürler
IBERKAYBEYI' Alıntı:MrMajeste' Alıntı:Lütfen Birdaha Bakınınız win32 uyumlu deil maalesef
Teşekkürler
Gözden Geçiriliyor.Konuyu Takip Ediniz
MrMajeste' Alıntı:Berkay Bey Lütfen win32 bit Eklermisiniz 32 bit uygun deildir diyor LüTFENNN
MrMajeste' Alıntı:IBERKAYBEYI' Alıntı:Gözden Geçiriliyor.Konuyu Takip Ediniz
Teşekkürler Reyiz Senin Gibi Coder Az Bulunur
Kardeşim Bütün Windows Sürümlerinden Geçmiştir Ve Hiç Bir Sorunla Karşılanmadı.MrMajeste' Alıntı:MrMajeste' Alıntı:Teşekkürler Reyiz Senin Gibi Coder Az Bulunur
Ha Bu Arada +1 rep unutmadım sabah atcam
IBERKAYBEYI' Alıntı:Kardeşim Bütün Windows Sürümlerinden Geçmiştir Ve Hiç Bir Sorunla Karşılanmadı.MrMajeste' Alıntı:Ha Bu Arada +1 rep unutmadım sabah atcam
MrMajeste' Alıntı:IBERKAYBEYI' Alıntı:Kardeşim Bütün Windows Sürümlerinden Geçmiştir Ve Hiç Bir Sorunla Karşılanmadı.
Of Ya Bende Hala Geçerli Win 32 Deildir Diorneyse başarılar
okat01' Alıntı:IBERKAYBEYI' Alıntı:Tşk ederm Kardeşim bn elımden geldımı yaptım kb
ARKADAŞ bu karakter kodlarını ve sılah kodlarını nerden bulcaz ???