Wolftü için sorular

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Selam, belki tanıyanınız vardır ben AloneDev.
Metin2'den sıkılıp başka oyunlara geçmeye karar verdim ve wolftü'ı hedef aldım.
Daha önce hiç yapmadığım için bilmiyorum, sorularımı cevaplarsanız sevinirim
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
gibi güzel bi proje çıkaracağıma inanıyorum.
1-wolftü oyununun sourcesi mevcutmu?
2-Ne gibi hileler yapılabilir (İsim yerine video linki verirseniz benim için daha iyi olur. Bu zor şu zor die geçmeyin ne varsa atın :) )
3-Oyun kapanıp açılınca tüm addressler değişiyormu?
4-Oto ban sistemi varmı?

Sorularımı yanıtlarsanız sevinirim, kolay gelsin.

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
1- Oyunun source'u yok ama oyun motorunun kaynağı mevcut ve oyuna en yakın olan bir oyunun kaynağı paylaşılmış (
) buradan oyun motorunun kullandığı modülleri ve fonksiyonları görebilirsin.
2- Fps oyunu olduğu için genelde silah ile ilgili özellikler hızlı tarama, sınırsız mermi, sekmeme vs onun haricinde oyunun temelinde yatan kurt özellikleri bakış açısı, güçlendirmesi vs.
3- Oyun kapanıp açınca tüm adresler değişmez çünkü çoğu adres (senin kullanabileceğin adresler) modüle bağlıdır örn csh+0x123456 gibi bu yüzden bir sonraki yamaya kadar güncelleme gereği duymazsın fakat asm'si sabit olan adresler için zaten pattern scan kullanıp çok nadir güncellemeye ihtiyaç duyarsın.
4- Oto ban sistemi var çünkü oyuncu sayısı çok az olmadığı için manuel uğraşmak gereksiz olur kullandığı anti hile yazılımı ise
piyasada kısıtlıda olsa ufak bypassları var, c++ ile kullanacaksan bypass kullanım şartı değişir fakat visual basic kodlarsan bypassa ihtiyacın olabilir gerçi onun için driver oluşturmasını bypasslaman bile yetiyor :coolstory:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...