Üye
wolftü BAKIM ÇALIŞMASI VAR ARKADAŞLAR
GİRİŞ YAPILAMAZ DİYOR KAMPLAR
GİRİŞ YAPILAMAZ DİYOR KAMPLAR
ynsdrnks' Alıntı:bendede aynısı oldu şuanda dosyalar kontrol edilior dior sonra giremiorm sunuculara
evoflipy' Alıntı:Bu bilgilendirme için teşekkürler bende bir an bende sıkıntı var sandım .s
FERHAT63299' Alıntı:evoflipy' Alıntı:Bu bilgilendirme için teşekkürler bende bir an bende sıkıntı var sandım .s
Ne demek +rep vermeyi çok görmeyiniiz![]()
Kartopu123' Alıntı:D.MODERATÖR KONU AÇMAYI BİLMEDİGİM İÇİN BURDAN GÖRÜRSÜN DİYE BURAYA YAZIYORUM LÜTFENN ŞU HİLEYİ YAPMAYA YARDIM EDİN PC WİN 10 PRO ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Kartopu123' Alıntı:D.MODERATÖR KONU AÇMAYI BİLMEDİGİM İÇİN BURDAN GÖRÜRSÜN DİYE BURAYA YAZIYORUM LÜTFENN ŞU HİLEYİ YAPMAYA YARDIM EDİN PC WİN 10 PRO ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Kartopu123' Alıntı:İNDİRDİM TMM AMA YANLIŞ YERİ ŞEÇTİNİZ BURASI wolftü DEİL DİYO
FERHAT63299' Alıntı:Kartopu123' Alıntı:İNDİRDİM TMM AMA YANLIŞ YERİ ŞEÇTİNİZ BURASI wolftü DEİL DİYO
Tw varsa özelden msj olarak atınız yardımcı olmaya çalışırım kardeşim( team Wiewer ) Yoksa indir
Kartopu123' Alıntı:D.MODERATÖR KONU AÇMAYI BİLMEDİGİM İÇİN BURDAN GÖRÜRSÜN DİYE BURAYA YAZIYORUM LÜTFENN ŞU HİLEYİ YAPMAYA YARDIM EDİN PC WİN 10 PRO ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER #CloveR
gokhan72' Alıntı:Kartopu123' Alıntı:D.MODERATÖR KONU AÇMAYI BİLMEDİGİM İÇİN BURDAN GÖRÜRSÜN DİYE BURAYA YAZIYORUM LÜTFENN ŞU HİLEYİ YAPMAYA YARDIM EDİN PC WİN 10 PRO ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER #CloveR
aynı ısletım sıstemını bende kullanıyorum yapamadıgın nedır acıklarsan yardımcı olmaya calısayım neyı yapamıyorsun bılgı ver cozelım sorununu.....
Kartopu123' Alıntı:gokhan72' Alıntı:Kartopu123' Alıntı:D.MODERATÖR KONU AÇMAYI BİLMEDİGİM İÇİN BURDAN GÖRÜRSÜN DİYE BURAYA YAZIYORUM LÜTFENN ŞU HİLEYİ YAPMAYA YARDIM EDİN PC WİN 10 PRO ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER #CloveR
aynı ısletım sıstemını bende kullanıyorum yapamadıgın nedır acıklarsan yardımcı olmaya calısayım neyı yapamıyorsun bılgı ver cozelım sorununu.....
YANLIŞ YERİ ŞEÇTİNİZ BURASI wolftü DEĞİL SORUNU VAR YENİ İNDİRDİM ENSON SÜRÜMÜNÜ
gokhan72' Alıntı:Kartopu123' Alıntı:gokhan72' Alıntı:Kartopu123' Alıntı:D.MODERATÖR KONU AÇMAYI BİLMEDİGİM İÇİN BURDAN GÖRÜRSÜN DİYE BURAYA YAZIYORUM LÜTFENN ŞU HİLEYİ YAPMAYA YARDIM EDİN PC WİN 10 PRO ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER #CloveR
YANLIŞ YERİ ŞEÇTİNİZ BURASI wolftü DEĞİL SORUNU VAR YENİ İNDİRDİM ENSON SÜRÜMÜNÜ
kardesım sımdı ılk once oyunun hangı dıskte kurulu c mı d mı nerde kuruluysa su sekılde yapacaksın dword setu pı masa ustune at ve orda sağ tıklayarak yonetıcı olarak calıstır karsına gelen ekranda yukarda joygame yazısının yanına tik koy ve selct wolftü pathe tıkla karsına bır ekran gelecek bu bılgısayar var orda onu sec ve wolfteamın kurulu oldugu dosyayı bul joygame dıye yazar kurulu oldugu yer ona tıkla wolftü TS yı sec ve ardından dword setuptan contınue ye tıkla masa usutune loader gelecek onuda aynı sekılde yonetıcı olarak calıstırıyorsun sıteye yonlendırıyor yesıl olmaz ıse sıtemızdekı bır ı tıkla sonrasında sıtemız tekrar acılacak loaderın yesıl oldugunu goreceksın sonra oyuna gır kullan ancak suda var crome tarayıcın olması lazım ve vpn tarzı hıcbır eklentıyı acmamam lazım yoksa yeşil olmaz hack bılgın olsun ınsallah yardımım dokunmustur yap olacak kardesım
KingDek' Alıntı:bende Wait For acces memoryhackers.org kalıyor ve bır ne ?