wolftü İLE İLGİLİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
wolftü BAKIM ÇALIŞMASI VAR ARKADAŞLAR

GİRİŞ YAPILAMAZ DİYOR KAMPLAR  

Unutulan Değil iz bırakan OL!
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bilgin İçin Teşekkürler.

Üye
9 HİZMET YILI
bendede aynısı oldu şuanda dosyalar kontrol edilior dior sonra giremiorm sunuculara

Üye
9 HİZMET YILI
Bu bilgilendirme için teşekkürler bende bir an bende sıkıntı var sandım .s

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
D.MODERATÖR KONU AÇMAYI BİLMEDİGİM İÇİN BURDAN GÖRÜRSÜN DİYE BURAYA YAZIYORUM LÜTFENN ŞU HİLEYİ YAPMAYA YARDIM EDİN PC WİN 10 PRO ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER #CloveR

Üye
10 HİZMET YILI
Kartopu123' Alıntı:
D.MODERATÖR KONU AÇMAYI BİLMEDİGİM İÇİN BURDAN GÖRÜRSÜN DİYE BURAYA YAZIYORUM LÜTFENN ŞU HİLEYİ YAPMAYA YARDIM EDİN PC WİN 10 PRO ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Kardeşim Hi le yenilenmiştir, eskisini silip yenisini indirmen lazım, 

Saat 00:00'da itibaren wolftü da bakım Çalışması vardır.

Kartopu123' Alıntı:
D.MODERATÖR KONU AÇMAYI BİLMEDİGİM İÇİN BURDAN GÖRÜRSÜN DİYE BURAYA YAZIYORUM LÜTFENN ŞU HİLEYİ YAPMAYA YARDIM EDİN PC WİN 10 PRO ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
İNDİRDİM TMM AMA YANLIŞ YERİ ŞEÇTİNİZ BURASI wolftü DEİL DİYO

Üye
10 HİZMET YILI
Kartopu123' Alıntı:
İNDİRDİM TMM AMA YANLIŞ YERİ ŞEÇTİNİZ BURASI wolftü DEİL DİYO

Tw varsa özelden msj olarak atınız yardımcı olmaya çalışırım kardeşim( team Wiewer ) Yoksa indir

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Kartopu123' Alıntı:
D.MODERATÖR KONU AÇMAYI BİLMEDİGİM İÇİN BURDAN GÖRÜRSÜN DİYE BURAYA YAZIYORUM LÜTFENN ŞU HİLEYİ YAPMAYA YARDIM EDİN PC WİN 10 PRO ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER #CloveR

aynı ısletım sıstemını bende kullanıyorum yapamadıgın nedır acıklarsan yardımcı olmaya calısayım neyı yapamıyorsun bılgı ver cozelım sorununu.....

Üye
9 HİZMET YILI

Son Düzenleme: 9 dakika önce, Düzenleyen: FERHAT63299.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
gokhan72' Alıntı:
Kartopu123' Alıntı:

aynı ısletım sıstemını bende kullanıyorum yapamadıgın nedır acıklarsan yardımcı olmaya calısayım neyı yapamıyorsun bılgı ver cozelım sorununu.....

YANLIŞ YERİ ŞEÇTİNİZ BURASI wolftü DEĞİL SORUNU VAR YENİ İNDİRDİM ENSON SÜRÜMÜNÜ

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Kartopu123' Alıntı:
gokhan72' Alıntı:
Kartopu123' Alıntı:

YANLIŞ YERİ ŞEÇTİNİZ BURASI wolftü DEĞİL SORUNU VAR YENİ İNDİRDİM ENSON SÜRÜMÜNÜ

kardesım sımdı ılk once oyunun hangı dıskte kurulu c mı d mı nerde kuruluysa su sekılde yapacaksın dword setu pı masa ustune at ve orda sağ tıklayarak yonetıcı olarak calıstır karsına gelen ekranda yukarda joygame yazısının yanına tik koy ve selct wolftü pathe tıkla karsına bır ekran gelecek bu bılgısayar var orda onu sec ve wolfteamın kurulu oldugu dosyayı bul joygame dıye yazar kurulu oldugu yer ona tıkla wolftü TS yı sec ve ardından dword setuptan contınue ye tıkla masa usutune loader gelecek onuda aynı sekılde yonetıcı olarak calıstırıyorsun sıteye yonlendırıyor yesıl olmaz ıse sıtemızdekı bır reklamı tıkla sonrasında sıtemız tekrar acılacak loaderın yesıl oldugunu goreceksın sonra oyuna gır kullan ancak suda var crome tarayıcın olması lazım ve vpn tarzı hıcbır eklentıyı acmamam lazım yoksa yeşil olmaz hack bılgın olsun ınsallah yardımım dokunmustur yap olacak kardesım

Griffin Premium
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
bende Wait For acces memoryhackers.org kalıyor ve bır ne ?

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
gokhan72' Alıntı:
Kartopu123' Alıntı:
gokhan72' Alıntı:
Kartopu123' Alıntı:

kardesım sımdı ılk once oyunun hangı dıskte kurulu c mı d mı nerde kuruluysa su sekılde yapacaksın dword setu pı masa ustune at ve orda sağ tıklayarak yonetıcı olarak calıstır karsına gelen ekranda yukarda joygame yazısının yanına tik koy ve selct wolftü pathe tıkla karsına bır ekran gelecek bu bılgısayar var orda onu sec ve wolfteamın kurulu oldugu dosyayı bul joygame dıye yazar kurulu oldugu yer ona tıkla wolftü TS yı sec ve ardından dword setuptan contınue ye tıkla masa usutune loader gelecek onuda aynı sekılde yonetıcı olarak calıstırıyorsun sıteye yonlendırıyor yesıl olmaz ıse sıtemızdekı bır  ı tıkla sonrasında sıtemız tekrar acılacak loaderın yesıl oldugunu goreceksın sonra oyuna gır kullan ancak suda var crome tarayıcın olması lazım ve vpn tarzı hıcbır eklentıyı acmamam lazım yoksa yeşil olmaz hack bılgın olsun ınsallah yardımım dokunmustur yap olacak kardesım

yaparsan cevap verırsen sevınırım kolay gelsın ıyı geceler mesajda yolladım sana yapman ıcın bılgın olsun

Griffin Premium
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
kardeş yardım et ya BIR ne ?

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
KingDek' Alıntı:
bende Wait For acces memoryhackers.org kalıyor ve bır ne ?

kardesım bu sorunu asa bılmen ıcın sıtemızde yardım kısmındakı bu programı ındırı host dosyasını temızlemelısın rsthosts_2.0 program bu sıtemızde dedıgım yerde acıklaması var sıtemıze gırıs sorunu baslıgı altında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...