Merhaba arkadaşlar benim hesabım çalındı wolftü da acaba oyunu bırakmış olan yada bırakacak olan varsa hesabını bana verebilirmi.Yada başka bir oyunla takas edermi acaba örn: Clash Royale zulu VB. oyunlarla şimdiden teşekkürler.
Arkadaslar hesaplarınızın şifresini, OG`ler ve OGY`ler hiç bir zaman istemez bu tür oyunlara kanmayınız, kullanıcılardan gelen bedava nakitlere kanmayınız, aksi takdirde hesabınız çalınır.nasıl çalındı
Benim kullanmadığım hesaplar var yinede atayım şuraya kapan kapsın :dMerhaba arkadaşlar benim hesabım çalındı wolftü da acaba oyunu bırakmış olan yada bırakacak olan varsa hesabını bana verebilirmi.Yada başka bir oyunla takas edermi acaba örn: Clash Royale zulu VB. oyunlarla şimdiden teşekkürler.
aynen yok başka biri calamaz yada arkadaşına carını id şifresini verdianlamıyorum nasıl çaldırıyorsunuz çalan kişi %100 ihtimal çarını bilen veya seni tanıyan kişi yakınından yani emin ol
aynen yok başka biri calamaz yada arkadaşına carını id şifresini verdi
Kardeşim var ama 1 hazirana kadar banlı ihtiyacını karşılayabilir istersen veriyim takla falan sorun değil varMerhaba arkadaşlar benim hesabım çalındı wolftü da acaba oyunu bırakmış olan yada bırakacak olan varsa hesabını bana verebilirmi.Yada başka bir oyunla takas edermi acaba örn: Clash Royale zulu VB. oyunlarla şimdiden teşekkürler.
BANA EPOSTADAN ULAŞABİLİRMİSİN ?Kardeşim var ama 1 hazirana kadar banlı ihtiyacını karşılayabilir istersen veriyim takla falan sorun değil var
bana özel mesajtan ulaşabilirmisin acaba veya instagram _emiraydogdu ekleKardeşim var ama 1 hazirana kadar banlı ihtiyacını karşılayabilir istersen veriyim takla falan sorun değil var