Çözüldü Wolftü injection failed hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Merhabalar,
Az önce konuyu yanlış yere açmışım.Sorunum şu Dword Remake Wolftü hile yazılımının hatalarını alıyorum Directx 9 yükledim daha sonra tek bi hata aldım o da d9d11.dll idi yanlış hatırlamıyorsam daha sonra pc mavi ekran verdi ve kapandı şuan yine aynı hataları alıyorum,bunun bir çözümü yok mu arkadaşlar sorunun fotoğrafları aşağıdadır.

1.JPG

2.JPG

Lütfen çözümü bilen birisi yazabilir mi ?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Space
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Birisi forudma ınject problemi çözümü anlatıyordu Forum çözümleri olmuyorsa forumda kişisel konulara bakın..

Space
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Link alabilir miyim ?
Açık konuşmak gerekir ise konuyu tam hatırlamıyorum biraz baktım fakat bulamadım. Fakat net 2017 2015 yüklemeyi dene ve DirectX indir driver vb Virüs vb kapat. Güvenlik duvarı dahil temp vb herşeyi temizle yeniden başlat ve tekrar dene bakalım. Cevabını bekliyorum.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Açık konuşmak gerekir ise konuyu tam hatırlamıyorum biraz baktım fakat bulamadım. Fakat net 2017 2015 yüklemeyi dene ve DirectX indir driver vb Virüs vb kapat. Güvenlik duvarı dahil temp vb herşeyi temizle yeniden başlat ve tekrar dene bakalım. Cevabını bekliyorum.
Sorunu sabah kendim çözdüm sorun şu directx 9 ve 10 istiyor lakin oyunda 10dk kalabiliyorsun direkt atıyor oyundan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...