Wolftü İsim Değiştirme Aktif !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
ADAMIN DİBİSİN CAUS NADER11NDEU LEFTSPACE MASKELİ HİLECİİ ADAMINSINIZZ ULEN :D :D

Üye
9 HİZMET YILI
Memoryx' Alıntı:
aga nasıl yaptın biz yapamıyoruz..söylesene PLS.

Change Namenin Ustunde Yazı yazma yeri var ismi oraya yaz sonra bir kampa tıkla kapa girene kadar change nameye soltıkla

Üye
10 HİZMET YILI
OHA HİLEDE DROP WEAPON YAZIYO OHA ABİ SİZ BÖLE GİDERSENİZ OG DÖVMESİNİ DE GETİRİSİNİZ DÜNYANIN EN İYİ HİLESİDİR BEA :)

Üye
9 HİZMET YILI
ben deiştim 30 gün ban yedım neden isim değişti ama ban sebepi 30 gün ve memoryhacker kullanımı dıyo

Üye
9 HİZMET YILI
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Üye
9 HİZMET YILI
KARDEŞ İSİM DEĞİŞTİRMEDE BAN YEDİM BAN ATIYOALR İSİM DEĞİŞİRSEK 2 YILDIZ ÇARIM BAN YEDİ LAN KAFAYI YİYCEM

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
RE: Wolftü İsim Değiştirme

LeftSpace' Alıntı:

Sayın LeftSpace 

hilesiz girer oluyo hileli girer lütfen sil tekrar yükle dio 
dosya bulundu "config.xfs" sildi, hile açar xıgncode dolarken "config.xfs" yeni geldi, lütfen sil tekrar sil diyorum

yasin3467' Alıntı:
ben deiştim 30 gün ban yedım neden isim değişti ama ban sebepi 30 gün ve memoryhacker kullanımı dıyo

oha hile açtın, yarın ban geldi mi? ne oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...