Çalışmıyor wolftü Just Hack v1.0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Wolfteamjusthack, wolfteamv1.0, güncelhack, wolfteamenvanter, wolfteamkarakterhack
wolftü Just Hack v1.0
:calis:
o0r5pQ.png

:kullan:

"wolftü Just Hack v1.0.rar"Dosyasını Dosyayı Çıkart Diyerek Masaüstüne Çıkaralım
"wolftü Just Hack v1.0" dosyasını yönetici olarak çalıştırın. (Yönetici olarak çalıştırmazsanız program düzgün çalışmayabilir.)
Ve wolftü'ı Başlatın Oyuna Girin
Ve Hilenin Keyfini Sürün
:resim:
BrPopD.png

r3MYPz.png

:video:

Beyler Hile Videosu 15 Dk Yüklenir
:özellik:
Name Esp(İzleme)
Early Respawn(Hızlı Doğma)
No Fall Damage(Düşünce Can Gitmez)
Respawn Where Did(Öldüğün Yerde Doğma)
Real No Clip(Duvardan Geçme)
Always Headshot[F3-F4](Kafadan Vurma)
Fly Ladder(Merdivenden Uçmak)
God Mode[F5-F6](Ölümsüzlük)
Wolf Ability[F2](Kurt Yeteneği)
İnfinite Ammo(Sınırsız Mermi)
No Recoil(Sekmeme)

No Reload(Tepmeme)
Base Return[F1](Üsse Dönme)
No Weapon SP(SP İstemez)
YP Booster[F7-F6](+399 YP)
:not:
Arkadaşlar hilemizin özellikleri yukarıda gördüğünüz gibidir. Anlatımı ve özelliklerini inceledikten sonra hileyi rahatça çalıştırabilirsiniz. İndirme linki ve virüstotale geçmeden önce şunu belirtmek istiyorum. Kullanacağınız hilede başınıza gelebilecek bütün problem, cezalandırma, hata vb. şeylerin sorumluluğu tamamen hileyi indiren kullanıcıya aittir. Herhangi bir sorumluluğu memoryhackers.org ailesi olarak kabul etmemekteyiz.

Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda darkcoment asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullancak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar.
+1 Rep Vermeyi Unutmayın :)
Helper = kingwar732
:indir:
İ

Moderatörün son düzenlenenleri:

xtragyne1sts

X
güzele benziyor yüklüyorum. İnşallah güzel bir hiledir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...