wolftü Karakter Hack Kodluyorum Fakat Odada Deniyince Karakterler Çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
znRMR7.png

Görmüş olduğunuz Gibi kendi yapmış olduğum bir hack ama ne işse bütün kodları doğru yazmama rağmen odaya girip silah seçtikten sonra oyunu aşağıya alıyorum ve gördüğünüz sayıları yazıyorum. ama olmuyor. Acaba KEndim Oda kurup denesem olurmu ?

Nothing.
Süper Üye
10 HİZMET YILI
Konu yerin yanlış.Büyük ihtimal pointler fixdir.

Üye
10 HİZMET YILI
K0RAY' Alıntı:

Özür dilerim forum da daha yeni olduğum için buraya yazdım. üzgünüm kusura bakma. 
Pointerler i Bu forumdan Buldum. Güncel olanları Ağustos Ayında paylaşılanları buldum onları kullandım

Nothing.
Süper Üye
10 HİZMET YILI
XRockDeathX' Alıntı:
K0RAY' Alıntı:

Özür dilerim forum da daha yeni olduğum için buraya yazdım. üzgünüm kusura bakma. 
Pointerler i Bu forumdan Buldum. Güncel olanları Ağustos Ayında paylaşılanları buldum onları kullandım

Sorun değil.Forumda bazı kişiler eski pointerleri paylaşabiliyor.Obj kodu kullandın mı ?

Üye
10 HİZMET YILI
K0RAY' Alıntı:
XRockDeathX' Alıntı:
K0RAY' Alıntı:

Sorun değil.Forumda bazı kişiler eski pointerleri paylaşabiliyor.Obj kodu kullandın mı ?
Evet kullandım. az önce bu forum sitesinde dolaşırken güncel pointerler buldum yaptım ve oldu şimdi ise Anti Ahh pointerinin güncelini bulucam. yinede teşekkür ederim Cevap yazdığınız İçin.

Nothing.
Süper Üye
10 HİZMET YILI
XRockDeathX' Alıntı:
K0RAY' Alıntı:
XRockDeathX' Alıntı:
K0RAY' Alıntı:

Evet kullandım. az önce bu forum sitesinde dolaşırken güncel pointerler buldum yaptım ve oldu şimdi ise Anti Ahh pointerinin güncelini bulucam. yinede teşekkür ederim Cevap yazdığınız İçin.

ANTİ AHH:
PHP:
WriteLong("wolftü.bin", Label1.text + &H192910, "3102510019")

Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Anti aah, oyunun crash atmasını engeller. Karakter hackın çalışıp çalışmaması ile bir alakâsı yok. Ayrıyeten obj kullandım demişsin, karakter hack csh modüllü maalesef obj değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...