Üye
K0RAY' Alıntı:Konu yerin yanlış.Büyük ihtimal pointler fixdir.
XRockDeathX' Alıntı:K0RAY' Alıntı:Konu yerin yanlış.Büyük ihtimal pointler fixdir.
Özür dilerim forum da daha yeni olduğum için buraya yazdım. üzgünüm kusura bakma.
Pointerler i Bu forumdan Buldum. Güncel olanları Ağustos Ayında paylaşılanları buldum onları kullandım
Evet kullandım. az önce bu forum sitesinde dolaşırken güncel pointerler buldum yaptım ve oldu şimdi ise Anti Ahh pointerinin güncelini bulucam. yinede teşekkür ederim Cevap yazdığınız İçin.K0RAY' Alıntı:XRockDeathX' Alıntı:K0RAY' Alıntı:Konu yerin yanlış.Büyük ihtimal pointler fixdir.
Özür dilerim forum da daha yeni olduğum için buraya yazdım. üzgünüm kusura bakma.
Pointerler i Bu forumdan Buldum. Güncel olanları Ağustos Ayında paylaşılanları buldum onları kullandım
Sorun değil.Forumda bazı kişiler eski pointerleri paylaşabiliyor.Obj kodu kullandın mı ?
XRockDeathX' Alıntı:Evet kullandım. az önce bu forum sitesinde dolaşırken güncel pointerler buldum yaptım ve oldu şimdi ise Anti Ahh pointerinin güncelini bulucam. yinede teşekkür ederim Cevap yazdığınız İçin.K0RAY' Alıntı:XRockDeathX' Alıntı:K0RAY' Alıntı:Konu yerin yanlış.Büyük ihtimal pointler fixdir.
Sorun değil.Forumda bazı kişiler eski pointerleri paylaşabiliyor.Obj kodu kullandın mı ?
WriteLong("wolftü.bin", Label1.text + &H192910, "3102510019")
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?