wolftü Kasma Sorunu Lütfen Yardım !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar wolftü Çok kasıyor durumum olmadıgı için format attıramıyorum bedavaya internetten format diye bişeyde yok yardım edermisiniz pc deki gereksizleri kaldırdım virüs programı ile herşeyi temizledim tüm hileleri sildim hayla kasıyor 4gb ram 1 gb ekran kartım var önceden hiç kasmıyordu çözümünü söyleyene İçi Az Dolu G.Albay Hesap Verilecektir.

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
wolftü çözünürlük ve grafik en düşük seviye getir

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
windows kaç pc sürümü düşür windows 7 veya xp dön , yada ekran kartı al çok pahalı bişey değil ucuzu al ram bide imkanın varsa 2. eleri fazla sarmaz maddi durumunu
BU arada kartal çarı almak için yazmiyom 3 tane kartal çarım var :)

Üye
9 HİZMET YILI
krdş format atıcak durumum bile yok sen bana 200 300 tl ye ekran kartı al diyosun param olsa format ataarım sorun kalmaz

Üye
9 HİZMET YILI
Kardeşim PC windows 8 ise ayarlara gir güncelleştirme ve kurtarmayı seç en alttaki kurtarmaya tıkla herşeyi kaldırın windowsu geri yükleyin yazıyo ikinciyi seçerek başlayına tıkla.
Windows 10'da aynı

Kardeşim aynı problem bendede var hileyle oyuna girince çok kötü kasıyo sorun PC de sandım format attım hala aynıydı o hileden kaynaklanan bişey kafana takma ekran kartı felan almana gerek yok çünkü dword hack v7.0'de sorunlar çözülecek gibi

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
RamazanErcanMH' Alıntı:
Kardeşim PC windows 8 ise ayarlara gir güncelleştirme ve kurtarmayı seç en alttaki kurtarmaya tıkla herşeyi kaldırın windowsu geri yükleyin yazıyo ikinciyi seçerek başlayına tıkla.
Windows 10'da aynı

Kardeşim aynı problem bendede var hileyle oyuna girince çok kötü kasıyo sorun PC de sandım format attım hala aynıydı o hileden kaynaklanan bişey kafana takma ekran kartı felan almana gerek yok çünkü dword hack v7.0'de sorunlar çözülecek gibi

DMN BANA PRE KONUMDA FACE GL DEDN SONRA BANA MİNECRAFT.NET KURUCUSYUM DEDM QWEWQ :p

Üye
9 HİZMET YILI
MertReizYt' Alıntı:
RamazanErcanMH' Alıntı:
Windows 10'da aynı

DMN BANA PRE KONUMDA FACE GL DEDN SONRA BANA MİNECRAFT.NET KURUCUSYUM DEDM QWEWQ :p

Sanada iyi günler kardeş  :)

Üye
9 HİZMET YILI
Win 7 Hocam PC Önceden hiç kasma yoktu ve hilesiz oynuyorum yardım lütfen.

Üye
9 HİZMET YILI
Kardeş sorun hilede benim pc MSI NIGHTBLADE X2-224XEU 2tb hafıza 16 gb ram 6gb ekran kartı var hala kasıyo

「♥」Sistem
Griffin Premium
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
FLas ın veyada Cd in warsa netten format dosyası ındır ıso la gerisi gelir kendı formatını kendın atarsın  :cool:

RamazanErcanMH' Alıntı:
Kardeş sorun hilede benim pc MSI NIGHTBLADE X2-224XEU 2tb hafıza 16 gb ram 6gb ekran kartı var hala kasıyo
:cool: Valla eskiden bende kasma yokdu bendede kasıyor seninki gibi deil ama idare eder yine de 8 gb ram 1 gb ekran kartım var bro kasmaması lazım normalde

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Aynen O bazı hılelerden kaynaklanıyo oyuna gırdımde mılelt dıyo kastı dıyo bu aradada bnm pc de kasmıs oluyo hılesız gır goruceksın sorun olmamıs oluyo hıleden dolayıdır korkmana gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...