var ama hepside ban almaya neden oluyorSitede yok mu ki hile?
program dili bilmek lazım c++ c# gibi c.e tarzı programlarlada pointer offset bulmayı öğren antiyi gecmek içinde bypass gerkliİnternete dolaşan virüslü wolftü hilelerinden bıkıp bilgisayarıma daha fazla zarar gelmesin diye Wolfteamda %100 kedime ait bir hile yapmak istiyorum bypass kodlarından tut envanter kodlarına herşeyi kendim bulup ban ve log vermeyen bir hile yapmak istiyorum bunun için bana yardım edebilcek biri varmı?
youtubedki hile yapımlarına bakınca hile yapmak için dil bilmek şart değilmiş gibi geliyr sonuçta kodları alıp programa yerleştirliyorlar dahada farklı birşey yaptıklarını görmedim, şimdi kod bulmak için elbet dil bilmek lazım ama güncel envanter ve kodlarının ve çalışan baypassların paylaşıldğı bir platform varsa sanırım dil bilmedende kendi hilemi oluşturabilirim.Program Dilini Bilmen Gerek c++ c# ben windows visual basic 2010 muydu onu kullanırdım sonra bypass kodlarını içine dışına yazıyorsun sonra hileni tasarımlıyorsun resimliyorsn sonra kaydetip paylaşıyorsun ben böyle diye biliyorum
hangi hileyi kastediyorsun ?Kendi kodladığın hileye bir de anti ban ekleyebilirsen ban yemezsin tabii.Bence sen bu hileyi kullanmaya devam et.
Şu anki Wolftü hilesinihangi hileyi kastediyorsun ?
Dword RebornŞu anki Wolftü hilesini
bu hileyi kullandım gerçektende çok güzel bir hile fakat hile 2 hesabımda 1 aylık ban yememe sebep oldu bu hileye kendimiz anti ban ekleyemezmiyiz gerçektende çok iyi bir hileDword Reborn
Bilemiyorum.Ama yeni hesap açmak zor değilbu hileyi kullandım gerçektende çok güzel bir hile fakat hile 2 hesabımda 1 aylık ban yememe sebep oldu bu hileye kendimiz anti ban ekleyemezmiyiz gerçektende çok iyi bir hile
öğrenmek nekadar sürer bide youtubede iyi anlatan biri varmı ?c++ visual c# ogren yaparsın sonra kendın
Ben hile dışında ayrı olarak oyun yapabilmek içinde dil öğrenmek istiyorum c dillerini sıfırdan anlaşılır birşekildr anlatan biri varmıKardeşim burdaki hileler şuanlık ban yediriyor sen merak etme yakında Dword Vip 9.0 Sayesinde kral gibi geri dönecekler sen kodlama uğraşmaDWORD VİP!
oyle kolay degıl o ısler ha dıyınce olmıyor !!Ben hile dışında ayrı olarak oyun yapabilmek içinde dil öğrenmek istiyorum c dillerini sıfırdan anlaşılır birşekildr anlatan biri varmı
Hayır , Tüm kaynaklar = İNGİLİZCEBen hile dışında ayrı olarak oyun yapabilmek içinde dil öğrenmek istiyorum c dillerini sıfırdan anlaşılır birşekildr anlatan biri varmı
Senin kendi yaptığın hilede alacak sonuçta sitedekini kullanmak daha mantıklıvar ama hepside ban almaya neden oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?