Wolftü kodlama nasıl yapılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ah Osmanlı ah
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Wolftü kodlama nasıl yapılır.
bildiğim kadarıyla kendi hilemizi yapmış oluyoruz bana nasıl olduğunu anlatırmısınız

/×\ 飢餓的狼 /×\
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
hiç kafanı VB.net ile yorma direk C++ geç VB artik log veriyor hilelerde C++ veya C/C# geç onlar daha iyi eğer VB diyorsan sen bilirsin

No System Safe
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
youtube a yaz çıkar yada visual basic kategorisinden bakabilirsin

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Ah Osmanlı ah
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
hiç kafanı VB.net ile yorma direk C++ geç VB artik log veriyor hilelerde C++ veya C/C# geç onlar daha iyi eğer VB diyorsan sen bilirsin
C++ falan diyorsunda onların hiçbirini bilmiyorum gerçekten bana anlatırmısın uzunca uzun uzun

youtube a yaz çıkar yada visual basic kategorisinden bakabilirsin
Ses kartım bozuk malesef eğer burda c++ falan onlarıda bilmiyorum ne işe yaradıklarını da burda anlatırmısın

No System Safe
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Ses kartım bozuk malesef eğer burda c++ falan onlarıda bilmiyorum ne işe yaradıklarını da burda anlatırmısın
krdsm c++ yazılım dilidir hile öğrenmek istiyorsan kitaplarını alıp okumalısın hile kodlamak içinde önce pointer bulman gerekiyor sen youtube trainer kodlama yaz ses olmadan da anlayabilirsin mantığını

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Ah Osmanlı ah
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
krdsm c++ yazılım dilidir hile öğrenmek istiyorsan kitaplarını alıp okumalısın hile kodlamak içinde önce pointer bulman gerekiyor sen youtube trainer kodlama yaz ses olmadan da anlayabilirsin mantığını
yada neyse boşver bunlar bize göre değil peki ben kodlama yaparsam ban yememi belli etmemek amacıyla

Senin wolftü için yaptığın bi kodlama varsa benle paylaşabilirmisin

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
vbnet>wolftu heyk

/×\ 飢餓的狼 /×\
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
kardesim gir C++ bölümüne @Heroglif adli dostumuz Hilr yapmayi gosteriyor seri haline getirdi ve guzel oldu bu acikcasi boylr konular lazim forumda nryse C ++ bolumunde gpz gezdir bisiler bulursun

Banlı Üye
7 HİZMET YILI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...