Wolftu loader Siteye giriş bekleniyor sorunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar wolftü hilesi açıcam load diyorum System 1 diyorum cmd açılıp siteye giriş bekleniyor diyip otomatik kapanıyor siteye giriyorum ortadaki reklama tıklıyorum yine system 1 2 sekmesi kalıyor aynı şeyi system 2 de tekrarlıyorum fakat yine cmd hemen açılıp kapanıyor çözümü yokmu ?

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Proxy veya ip gizleyici falan kullanıyorsan olmaz
Masaüstünde Yönetici olarak çalıştır

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Proxy veya ip gizleyici vpn vb. hiçbirşey kullanmıyorum. Yönetici olarak çalıştırdım zaten.

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar wolftü hilesi açıcam load diyorum System 1 diyorum cmd açılıp siteye giriş bekleniyor diyip otomatik kapanıyor siteye giriyorum ortadaki reklama tıklıyorum yine system 1 2 sekmesi kalıyor aynı şeyi system 2 de tekrarlıyorum fakat yine cmd hemen açılıp kapanıyor çözümü yokmu ?
Varsıylan Tarayıcı Olmasına Gerek Yok Guvenlik Duvarını Kapat Ve CHROMEDEN GİRMEN ZORUNLU

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Hatayı çözmüş bulunmaktayım şimdiki hata ise wolftü şifre yazıp oyna dediğimi an çalışmayı durdurdu diyor.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Forumda Sorunun Cevabını Bulabilirsin Konu Açmadan Önce Keşke Foruma Baksanız https://memoryhackers.org/konular/wolftu-zulu-calismayi-durdurdu-hatasi-cozumu.34865/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...