wolftü Log hatası form yetkilileri bakın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
arkadaşlar PC mdeki gta 5 den cs ye 50 60 tane online oyunlarımı sildim 2 telabayt hart diskimdeki herşeyi sildim bisotan format attım modemi resetledim ya herşeyi yaptım mh loaderi kullandım diye hilesiz girsemde format attım yene log veryor delirecem oyunu sildim sıfırdan indirdim siteden herşeyi yaptım olmyor olmyor delircem 1 2 haftadır wolfa giremyom okadar nakit çektim onda geçtim ban yiyor o log gelince illegal hiç bşey yok delircem allah için yardım edin yoksa pc yi kırcaam delirdim  :mad:

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
ts3 adresimize gelirsen yardımcı olabiliriz ts3 ip : mh.ts3self.com iyi forumlar

Üye
9 HİZMET YILI
berkayday' Alıntı:
ts3 adresimize gelirsen yardımcı olabiliriz ts3 ip : mh.ts3self.com iyi forumlar

ts,ye gelme şansım yok burdan yardım ede bilirseniz çok sevinirim yalvarıyorum off off 2 3hafta giremdim ters piskoloji yaptı

Ultra Üye
9 HİZMET YILI
mhsender' Alıntı:
berkayday' Alıntı:

ts,ye gelme şansım yok burdan yardım ede bilirseniz çok sevinirim yalvarıyorum off off 2 3hafta giremdim ters piskoloji yaptı

bendede oluyordu ts adresine gidip destek aldım ve hersey tamamlandır senıde beklerız :)

Ts : mh.ts3self.com

kwamanda
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
gamemafia ben ts3 kullanmıyorum nasıl yaptın banada sölermisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...