wolftü log hatası verıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
hileyı günceleyeyım dedim 2 pointer buldum cheat engineyle .sürekli kulandığım hileyı pointerleri değiştim log verıp durdu pointerler çalışıyor oyundan bi kaç dakada atmadan oynuyon sonra log verıyor
Post automatically merged:

pointerler log verdırır mı

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
bak o pointerleri al yeni bir proje oluştur orda dene bakalım aynı hatayı alacakmısın %100 almazsın pointer ve kodlama biçimin doğruysa
nedeni ise bende de öyle oluyordu

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
bi kaç tane yaptım yenı projede ama hep log verıyor demek ıstedığım pointer log yapar mı

Üye
7 HİZMET YILI
galiba oyuna binli moduller gibi koruma sistemi geldi csh ile lpg yiyeceksiniz bir kaç arkadaşım vebendede öyle

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Şunuda belirtyim arkadaşlar demiş zaten bin pointeri doğru olsa bile obj csh gibi kodlayamazsin

Üye
7 HİZMET YILI
yeni koruma geldi galiba cheat engine ile yeni pointer buluyorum hemen kodluyorum log veriyor

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
bendede log sorunu var 3-4 yıldır kullandığım kendi kodladığım hile bin li özellikler bile log vermiyordu kullanıyordum. şimdi tek özellik kodlayıp denesem bile log veriyor. herşeyi denedim çözemedim hala. vb. net ile hook atmayı bilen varmı_?
şu an youtube de hile paylaşan da yok gördüğüm kadarıyla (eski hileleri paylaşan bebeler hariç)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...