Denedim Ve Tekrar Log Yedimxigncode dolarken inject edin
Deniyorum TeşekkürlerDostum ilk önce bir antivirus programi ile temizle CCleaner olabilir. Spnra MemoryUI varsa sil. Sonra hostunu temizle. RstHosts ile temizle. Sonra Windows klasöründe xspirit.sys ve xhunter1.sys olur onları sil. (Eğer orada yomsa System32 veya SysWOW64 de olabilir.)
Çalıştır > Temp
Çalıştır > %temp%
Çalıştır > Prefetch
Çalıştır > recent sil oradakilerin hepsini.
Eğer hiçbiri olmaz ise bir format atmanı öneririm.
oyunda bir sorun var o zaman enesAynen Beyler Aynı Sorunu Bende Yaşıyorum ByLeonS un Dediğini Yaptım Fakat Açılmıyor Yinede
dediğin herşeyi yaptım kardeşim xspirit dosyası hariç bulamadım ikisinde yoktu öyle bi dosya format atamam çünki birsürü oynadığım oyun var başka tavsiyen varsa söylersen sevinirimDostum ilk önce bir antivirus programi ile temizle CCleaner olabilir. Spnra MemoryUI varsa sil. Sonra hostunu temizle. RstHosts ile temizle. Sonra Windows klasöründe xspirit.sys ve xhunter1.sys olur onları sil. (Eğer orada yomsa System32 veya SysWOW64 de olabilir.)
Çalıştır > Temp
Çalıştır > %temp%
Çalıştır > Prefetch
Abi sende wolftü çalısıyomu?Dostum ilk önce bir antivirus programi ile temizle CCleaner olabilir. Spnra MemoryUI varsa sil. Sonra hostunu temizle. RstHosts ile temizle. Sonra Windows klasöründe xspirit.sys ve xhunter1.sys olur onları sil. (Eğer orada yomsa System32 veya SysWOW64 de olabilir.)
Çalıştır > Temp
Çalıştır > %temp%
Çalıştır > Prefetch
bunu neden yapıyosunçözümü basit ama kimseye söylemiyorum
reis buldunmu bişey bi gelişme falan varsa haber edermisinCaptainMarvel Dediklerini Yaptım Fakat Yine Olmadı Kardeşim
hile açmadan çok rahat oynuyorum ama hile açınca log geliyor ben temp falan bildiğim herşeyi hergün zaten temizliyorum şimdide yaptım ama hala oyleEğer Hile Açmadan Giriyorsan, Çözüm Benim Bildiğim TEMP Gibi Yerleri Silmekti. Fakat İşe Yaramıyorsa Muhtemelen PC'ni BANLAMIŞLAR. Oyuna Elveda Et...
arıyorum zaten bulursam özel konu açacağımreis buldunmu bişey bi gelişme falan varsa haber edermisin
aynen şu an bakımda zaten hile@RedMen dostum hilesiz oynayinca.log vermiyorsa. Hilede problem olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?