vUNXPCTD
Seçkin Üye
ayn aga başka çözüm olması lazım .Bu Artık Cevap Vermiyor
2 gün bekledim sabır ?Cevap illa ki gelir az sabır
En az 1 hafta2 gün bekledim sabır ?
azmışEn az 1 hafta
Gene geri dönüş yapmazlarsa boşver artık başka oyun oyna
yok aga cözdüm vb.net sildim falan hileri sildim ne var ne yok belediye gibi temizledim log yokGene geri dönüş yapmazlarsa boşver artık başka oyun oyna
Belediye bu kadar çalışmıyoryok aga cözdüm vb.net sildim falan hileri sildim ne var ne yok belediye gibi temizledim log yok
aga bide sana proje link atsam hile düzgünmü diye bakarmısın. bende name esp falan çalışmıyor tek hızlı doğma ve no weapon sp . help meBelediye bu kadar çalışmıyor
VirüsTotal ile at atıyorsanaga bide sana proje link atsam hile düzgünmü diye bakarmısın. bende name esp falan çalışmıyor tek hızlı doğma ve no weapon sp . help me
tamam .VirüsTotal ile at atıyorsan
Çözüm Şu Bilader Çalıştıra Regedit Yaz Sonra HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\ xhunter1 ve xspirit Adlı Dosyaları Sil Ve Artık Log ÇözüldüBEYLER HİLELİ ACSAM LOG HİLESİZ ACSAM LOG ACIKTA UYGULAMADA YOK _
Şuna atıyom :
support@welbia.com
Cevap Yok Help me
+Varmı Bir Baba Yiğit ?
Tamamdır cözdüm yinede teşşekürlerÇözüm Şu Bilader Çalıştıra Regedit Yaz Sonra HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\ xhunter1 ve xspirit Adlı Dosyaları Sil Ve Artık Log Çözüldü
fazla zeka öldürür. virus olamaz avg anti virus varYav biraz akıllı olun xincode takılı kalmış demekki pc virus var tarat ben en az 50 defa yaşadım
Sendeki bu zekada aklına zarar pc kullanmayı bırak bazı virüs ler var autorn diye ara bi cok lanet biseyfazla zeka öldürür. virus olamaz avg anti virus varhem virus ' de yüklediğimi hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?