Wolftü Logsuz Hile Nasıl Kodlayabilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TEK TABANCA
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Beyler Yardımcı Olursanız çok sevinirim
kodlamı dili = vb.net
tüm yardımlarınızı bekliyorum hileyi kodluyorum fakat ya log hatası veya başka hatalarla karşılaşıyorum logsuz kodlamayı bilen bir arkadaş cevap versin şimdiden teşekkürler

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
poınterlerın guncel mi?

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Loglarının Sebebi Pointerlardır. Zamanında Bende Uğraşmıştım, Pointerlar Güncel Olmayınca Hata Veriyor.

Tumeen0
Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Pointerlar Güncel Olmayınca Hata Veriyor. ilk başta yabancı serverlara dene olunca turk serverıne dene yabancı serverlarda genelıkle hıle daha az ondan dolayı

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
hiçbir zaman log almak istemiyorsan proje ismini hack veya hile ile kodlama yoksa log alırsın eğer kodladıysan boşuna silme tekrar yapma resource hack ile değiştir youtubede bir sürü video var izleyip yapabilirsin gezginlerde mevcut resource hack yaz çıkar

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Loglarının Sebebi Pointerlardır. Zamanında Bende Uğraşmıştım, Pointerlar Güncel Olmayınca Hata Veriyor.
Pointer güncel olmayınca log mu verüyür?:2iq::residentsleeper:
Csh koruması var oyunda nasılki bin'li özelikler log veriyordu cshlerde log veriyor artık. Pointerin fix olması log veriyor anlamına gelmez. Fix olan pointeri oyunda aktif bile edemezsin oyunun olmayan bir değeri oluştuğu için oyun kapanır sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...