headsqot' Alıntı:Ya arkadaş ben şunu anlamıyorum, neden bu forumda herkes kendisini coder olarak tanıtıyorAnca Visual Basicle pointer+offset kullanarak kodlayanlar çıkıyor. Yanlış anlamayın ama forum cidd anlamda veled dolu. iyi bi temizlik yapılması gerek
WhySperMachina' Alıntı:headsqot' Alıntı:Ya arkadaş ben şunu anlamıyorum, neden bu forumda herkes kendisini coder olarak tanıtıyorAnca Visual Basicle pointer+offset kullanarak kodlayanlar çıkıyor. Yanlış anlamayın ama forum cidd anlamda veled dolu. iyi bi temizlik yapılması gerek
Bir kere ben sana burda coderim diye bir şey mi belirttim.
Öncelikle senden büyüğüm heralde velet diyorsun da. 16 yada 15 yaşındasın.
Kafana göre şeyler çıkartma evet bu forumda baya bir dolu velet hem de kendini coder sananlar çok dolu.
Temizlik nasıl yapılmasını bekliyorsun foruma günlük en az tahminimce 5 bin kişi giriyor şuan saat 23:04 ve 800 lere yakın bir kişi forumda böyle bir forumda velet yada büyüğü nerden farketceksin.
WhySperMachina' Alıntı:28.01.2017 Güncellendi hazır bot vs. demo sürüm eklenmiştir.
Voldemort01' Alıntı:Hileyi açtıktan sonra hazır bota on ya da off diyince özel durum oluştu hatası veriyor
Alkolüdayı' Alıntı:WhySperMachina' Alıntı:28.01.2017 Güncellendi hazır bot vs. demo sürüm eklenmiştir.
Video yarim olmus sadece yaptiklarini cekmisin oyunda da cekseydin iyi olurdu iyi gzl calisma yapmisin helal olsun basarinin devamini dilerim iyi forumlar
Voldemort01' Alıntı:Hileyi açtıktan sonra hazır bota on ya da off diyince özel durum oluştu hatası veriyor
C4NIMV4T4NIM' Alıntı:çok güzel ellerine sağlık
Cracklediğini biliyorumlDarkAngeL' Alıntı:Anti Kırekıd xd
TwTHackedTwT' Alıntı:Kardeşim Senin Hileyi Creckleyip Paylaşmışlar