Üye
RE: Lysis Hack G16 [Hazır Bot + Random Dosya + Character]
Virüs demeyin aq siz virüssünüz

Virüs demeyin aq siz virüssünüz
BatuhanYayla' Alıntı:Virüs demeyin *** siz virüssünüz![]()
![]()
WhySperMachina' Alıntı:BatuhanYayla' Alıntı:Virüs demeyin *** siz virüssünüz![]()
![]()
Beni tanıyanlar tanıyor zaten virüs koymayacağımı biliyor bazı lowlar çekemeyince öyle yazıyorlar takma adamım![]()
anqel123' Alıntı:Mükemmel Olmuş Ama çok log veriyo
saliher25' Alıntı:indirme linkiyle virüs total farklı ?
WhySperMachina' Alıntı:saliher25' Alıntı:indirme linkiyle virüs total farklı ?
Bro malmısın sen indirme linki rarlı ve içinde sadece memoryhackersın beni oku ve exesi var virüs total da sadece exeyi tarattım da sen buna virüs mü diyorsun ? Tanımıyorsunuz beni![]()
PaşaTorunu1' Alıntı:WhySperMachina' Alıntı:Bro malmısın sen indirme linki rarlı ve içinde sadece memoryhackersın beni oku ve exesi var virüs total da sadece exeyi tarattım da sen buna virüs mü diyorsun ? Tanımıyorsunuz beni![]()
adam ultra üye ultra üyeyi geç hakaret ediyon
PaşaTorunu1' Alıntı:WhySperMachina' Alıntı:Bro malmısın sen indirme linki rarlı ve içinde sadece memoryhackersın beni oku ve exesi var virüs total da sadece exeyi tarattım da sen buna virüs mü diyorsun ? Tanımıyorsunuz beni![]()
adam ultra üye ultra üyeyi geç hakaret ediyon
*Mstkmlnr' Alıntı:"Lysis Hack G16 Demo 'S.rar" rarının virustotal tarama sonucunuda eklermisin konuna
*Mstkmlnr' Alıntı:"Lysis Hack G16 Demo 'S.rar" rarının virustotal tarama sonucunuda eklermisin konuna
kingwar732' Alıntı:Arkadaşlarım BuğraBey Bu Forumda Çok Tanınan Çok İyi Arkadaştır. BuğraBey Olduğuna İnanmıyorsanız Size Şunu Diyim. ''BuğraBey'in Ana Hesabı Ban Yediği İçin Bu Hesaba Geçti. Sınırsız Ban Yedi O Yüzden''. Yaptığınız Hakaretler Çok Saygısızlıktır!!! Herkes Kendine Göre Temiz Konuşabilir mi? Forumun Düzenini Bozuyorsunuz! BuğraBey Virüs - Trojan Gibi Birşeyler Atmaz. Hatta Şöyle Birşey Var. Kendisi LeftSpace ile TS de Görüştüler. Zaten Bu Konuyu da LeftSpace Sabitledi. Adam Kendisi Dedi ''Virüs Yok, Temiz'' Diye. O Yüzden Ayağınıza Göre Düzgün Konuşun!!! Sonra Demeyin Ben Niye Ban Yedim. Hakaret, Küfür, Argo İçeren Cümleler, Kelimeler Yazarsanız Yiyeceğiniz Ban'dır. Başka Ne Yiyesiniz?
Benim Bu Yazıyı Yazmamın Sebebi ''Çok Hakaret Ediyorsunuz''!!
ErkanUlaş' Alıntı:helal olsun krdsme bu sefer 0 sıkıntı
nihat01' Alıntı::heart: :heart: reyizzz
AwardHack' Alıntı:GP FARMER DİYORUMM KOYMA GÖRÜNÜŞ OLSUN DİYE
-ÇALIŞMIYOR ZATEN![]()