wolftü MiniHacks 1.0 ReinHACKS

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Es Selaymün Aleyküm ßeyler Bugün Sizlere MiniHacks 1.0 Paylaşıcam Cracklenmiştir Hileyi Aşagıda Verdigim Linkten İndiriyoruz Ve Masaüstüne Atıyoruz Hileyi Yönetici Olarak
Çalıştırıyoruz Ve wolftü'ı Açıyoruz Hesabımıza Giriş Yapıyoruz Sağdaki Xincode (Kutucuk) Dolarken Hileyi Aktifleştir Butonuna Basıyoruz Ve Menü Karşımıza Geliyor 
Kampa Girdikten Sonra Hiledeki Özellikleri Seçiyoruz OBJ Olanları Oyun İçinde Aktif Ediyoruz 

PnnEEQ.jpg

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
1 Saat Sonra= Cracked By MisliDesign. Kim ögretti şuna hile cracklemeyi arkadaş :)

Üye
9 HİZMET YILI
I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
Kıreykıd (***** atmışsınız bari packde ataydınız yazık :d ) : http://dosya.pro/download.php?file=458d12f57fb9a4cf06b3b50922ead48a
Ha bu arada link kırık link yok dosya nerde ya :DDD dosya bulunamadı diyo QWEQW ( Link de kıreykıd :D )

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
BozkurtTeam' Alıntı:
Kıreykıd  (***** atmışsınız bari packde ataydınız yazık :d ) : http://dosya.pro/download.php?file=458d12f57fb9a4cf06b3b50922ead48a
Ha bu arada link kırık link yok dosya nerde ya :DDD dosya bulunamadı diyo QWEQW ( Link de kıreykıd :D )

Bizde Atak mı krek :D

Gerçi Zamanlar Önce ATIP Pa ylaştım A:SD

I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
hackerSahti' Alıntı:
BozkurtTeam' Alıntı:
Kıreykıd  (***** atmışsınız bari packde ataydınız yazık :d ) : http://dosya.pro/download.php?file=458d12f57fb9a4cf06b3b50922ead48a

d
Bu bir sanattır kardeşim ::Dtıyorum ama paylaşmiyorum : dd

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
BozkurtTeam' Alıntı:
hackerSahti' Alıntı:

d
Bu bir sanattır kardeşim ::Dtıyorum ama paylaşmiyorum : dd

Paylaşasın Gelmiyor .Nolsun Bende Kalsın ben kullanıyım Kafasındasın ::) işleri geçeceksin. Yazacaksın CodeR By **** (yıldızlı yere ismini )
CRACKLİCEKSİN  :)

I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
Kardeş her heraikalda ***** attığın belli oluyo bide paylaşıyosunya emek hırsızlığı oluyo mk
Ha bide senin cracklediğin hilelere baktım çok iz bırakoyosun kardeş aç resource hackerı
açıklamayı felan değiştir exe ismini değiştir :D

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
BozkurtTeam' Alıntı:
Kardeş her heraikalda ***** attığın belli oluyo bide paylaşıyosunya emek hırsızlığı oluyo mk
Ha bide senin cracklediğin hilelere baktım çok iz bırakoyosun kardeş aç resource hackerı
açıklamayı felan değiştir exe ismini değiştir :D

Uğraşmıyorum Resource Hacker İle.Bizdeki Kafada Bi an önce bitsin kafası :)

I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
ya kardeşim ***** atıp Codera sunacaksan tabi mesagebox("Kıreykıd") felan yazda sen burda paylaşiyosun amk
senin hileini indirip kullanacaklar biraz özen gösterip tüm izleri yok etmen lazım :dd
İnsan en azından dnspy ile Uygulamanın ismini değiştiri mkk

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
BozkurtTeam' Alıntı:
ya kardeşim ***** atıp Codera sunacaksan tabi mesagebox("Kıreykıd") felan yazda sen burda paylaşiyosun ***
senin hileini indirip kullanacaklar biraz özen gösterip tüm izleri yok etmen lazım :dd
İnsan en azından dnspy ile Uygulamanın ismini değiştiri mkk

Olum Dnspy kolaylaştırıyor İsmi Değiştir Geç a:sdasd:ASd.sa:

I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
ama sen bazı özelliklerini bilmiyosun sanırım :D furkanın gazoz hack v17 sinde her hatada gazoz hack yazısı çıkıyo QWEQWEQEW

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...