"Eğer Coderlikle Uraşıyorsanız Kesinlikle Baştan Sona İzlemeniz Gereken Yararlı Bir Video .."
wolftü Kendi Hilenizi Kendiniz Yapmak İçin Çekdiğim Videolar da Modülleri İyi Bilmeniz Gerekmekte Olduğunu Düşündüğüm İçin Böyle Bir Video Çekmeyi Düşündüm.. Umarım İşinize Yarar ..
Eğer Coderlikle İlgileniyorsanız Yarayacağından Eminim.. )
Ayrıntılı, Detaylı Elimden Geldiğince Anlattım Videomda İzlenme Beğenme Çok Olursa Ve Forum üzerinden Bol Bol Yorum yaparsanız Bidakine İstek Videolarınız Çekilecekdir .. Ben Sizin İsteklerinize Uygun Video Çekmeye Çalışcam İsteklerinizi Alttan Yazabilirsiniz.. Herkese İyi Günler..
wolftü Kapandıkdan Sonra Böyle Bir Hata Vermıstır . Veya Tam Xignecode Dolarken Açmamışsındır O Yüzlen Böyle Bir Durumla Karşılaşmış Olabilirsin . Hileyi Denerken Herzaman Yönetici Olarak Çalıştır ve Bu Şekilde Dene Aksi Taktirde Hata Alabilirsin..
Bunu İzlersen Tecrübeli Olursun Bu Konuda Ne Nasıl Kodlanır Daha İyi Anlarsın Mıllete Yapdıgın Projedekı Hatanın Sorununu Çözmesi İçin Yalvarmassın Yavaştan Gitmek İstiyorum . Tüm Bildiklerimi Anlatmaya Çalışcam Size..
Eskiden apex zamanları yeşil adres olarak çıkmıyordu. Herkes offset almaya çalışıyordu. Neyin ne olduğunu biz öğrettik Adamlar zaten sabit olan bir adresi offset alıp sabitlemeye çalışıp hüsrana uğruyorlardı. Biz şöyle yapıyorduk: Pchunterle csh nin base starter adresinden ptr yi çıkartıyorduk daha sonra çıkan sonuç cshxxx.tmp + yyy burdaki yyy oluyordu. Hey gidi günler
Eskiden apex zamanları yeşil adres olarak çıkmıyordu. Herkes offset almaya çalışıyordu. Neyin ne olduğunu biz öğrettik Adamlar zaten sabit olan bir adresi offset alıp sabitlemeye çalışıp hüsrana uğruyorlardı. Biz şöyle yapıyorduk: Pchunterle csh nin base starter adresinden ptr yi çıkartıyorduk daha sonra çıkan sonuç cshxxx.tmp + yyy burdaki yyy oluyordu. Hey gidi günler