wolftü Modüller Nedir ? Ne İşe Yarar ? Detaylı Anlatım , Videolu Anlatım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ѕweeтнαcĸ
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
:yazı:
"Eğer Coderlikle Uraşıyorsanız Kesinlikle Baştan Sona İzlemeniz Gereken Yararlı Bir Video .."
wolftü Kendi Hilenizi Kendiniz Yapmak İçin Çekdiğim Videolar da Modülleri İyi Bilmeniz Gerekmekte Olduğunu Düşündüğüm İçin Böyle Bir Video Çekmeyi Düşündüm.. Umarım İşinize Yarar ..
Eğer Coderlikle İlgileniyorsanız Yarayacağından Eminim.. :))
Ayrıntılı, Detaylı Elimden Geldiğince Anlattım Videomda İzlenme Beğenme Çok Olursa Ve Forum üzerinden Bol Bol Yorum yaparsanız Bidakine İstek Videolarınız Çekilecekdir .. Ben Sizin İsteklerinize Uygun Video Çekmeye Çalışcam İsteklerinizi Alttan Yazabilirsiniz.. Herkese İyi Günler..
:video: 
:indir:
Facebook Sayfamız : 
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Videodaki Word Belgesi : 
Word Belgesi Virüs Total :
Download Visual Basic : 

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
usta bende kendime ait bi hile yaptım denerken wolftü bin açık degil diye hata aldım bi yardımcı olsana bea

ѕweeтнαcĸ
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
_MrJoaKuN_' Alıntı:
usta bende kendime ait bi hile yaptım denerken wolftü bin açık degil diye hata aldım bi yardımcı olsana bea

wolftü Kapandıkdan Sonra Böyle Bir Hata Vermıstır . Veya Tam Xignecode Dolarken Açmamışsındır O Yüzlen Böyle Bir Durumla Karşılaşmış Olabilirsin . Hileyi Denerken Herzaman Yönetici Olarak Çalıştır ve Bu Şekilde Dene Aksi Taktirde Hata Alabilirsin..

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Kardeşim aynen dedigin gibi hata verdi ama tam xincode dolarken yönetici olarak çalıştırdım

ѕweeтнαcĸ
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
_MrJoaKuN_' Alıntı:
Kardeşim aynen dedigin gibi hata verdi ama tam xincode dolarken yönetici olarak çalıştırdım

Facebook.com/Osmangazi66 Ekle Tw Üzerinden Yardımcı Olayım .

ѕweeтнαcĸ
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
#Güncel ++ Arkadaslar Lütfen Yorumsuz Geçmeyelim İyi Kötü Yorumlarınıza İhtiyacımız Var

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
kardeş bunu izlememe gerek warmı direk ilk videondaki gibi yapsam olur dimi

ѕweeтнαcĸ
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
coley444' Alıntı:
kardeş bunu izlememe gerek warmı direk ilk videondaki gibi yapsam olur dimi

Bunu İzlersen Tecrübeli Olursun Bu Konuda Ne Nasıl Kodlanır Daha İyi Anlarsın Mıllete Yapdıgın Projedekı Hatanın Sorununu Çözmesi İçin Yalvarmassın Yavaştan Gitmek İstiyorum . Tüm Bildiklerimi Anlatmaya Çalışcam Size..

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Eskiden apex zamanları yeşil adres olarak çıkmıyordu. Herkes offset almaya çalışıyordu. Neyin ne olduğunu biz öğrettik :D Adamlar zaten sabit olan bir adresi offset alıp sabitlemeye çalışıp hüsrana uğruyorlardı. Biz şöyle yapıyorduk: Pchunterle csh nin base starter adresinden ptr yi çıkartıyorduk daha sonra çıkan sonuç cshxxx.tmp + yyy burdaki yyy oluyordu. Hey gidi günler :D

ѕweeтнαcĸ
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
Eskiden apex zamanları yeşil adres olarak çıkmıyordu. Herkes offset almaya çalışıyordu. Neyin ne olduğunu biz öğrettik :D Adamlar zaten sabit olan bir adresi offset alıp sabitlemeye çalışıp hüsrana uğruyorlardı. Biz şöyle yapıyorduk: Pchunterle csh nin base starter adresinden ptr yi çıkartıyorduk daha sonra çıkan sonuç cshxxx.tmp + yyy burdaki yyy oluyordu. Hey gidi günler :D

Hayat Bize Güzel Demi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...