Wolftü MoonKnight Hack 2018 +50 Özellik ! Yakında [D3D]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
▶ Legendary ◀
Ultra Üye
Sosyal
10 HİZMET YILI
wolftü hile,wolftü hack,woflteam bug,wolftü 2018 hile-hack,wolftü 2018,wolftü

- wolftü MoonKnight Tıkla İndir ! -

:yazı:

Merhaba memoryhackers.org ailesi, bugün wolftü'ım MoonKnight Hilesini Anlatıcağım.
Hile D3D Değildir! Fakat "WoLLeG" ile Hileyi D3D Yapıcağız En Kısa Zamanda!
Hiledeki Özellikler Çok Fazla Aşağıdan Görebilirsiniz. Hileyi Yönetici Açmazsanız Erişim Engellendi Hatasıyla Karşılaşırsınız!

:resim:

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

Diğer Resimleri Görmek İçin:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

:kullan:

1) Öncelikle oyunumuza sağ tıklayıp aç diyerek çalıştıralım.
2) Daha sonra oyunun menüsüne geldiğimizde alt+tab basarak oyunu alta alınız.

3) Hilemizi indirdiğimiz klasöre gelin.

4) Hilemize sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır seçeneğine basın ve hilemizi açın.

5) Daha sonra hilenin menüsünde yazan Sınırsız Can vs. tuşlara basarak aktif, deaktif edebilirsiniz.

Arkadaşlar hilemizin kullanımı üst tarafta gördüğünüz gibidir, kullanımı gayet kolay ve açıktır. Kullanamayan veya hileyi inject edemeyen arkadaşlar konuyu lütfen tekrar incelesin. Gelelim hilemizin özelliklerine;

:özellik:

•••••CSH•••••
Name ESP
İnfinite Ammo
No Fall Damage
No Recoil
No Spread
No Reload
NO Weapon SP
Respawn Where Died
Early Respawn
Rapid Fire
Cross Hair
Bomb Speed
Anti Chat Ban
F1 Base Return
Auto Fire
Fly Ladder
Ghost Hack

•••••Bin•••••
Perfect MS
Reverse Kick
All Kick
Wall Shot

•••••Obj•••••
All Freeze Player
Left Shift HS
Team Kill
Takla
Tek Atma
YP Booster
Ölümsüzlük
Aimbot Ultra
Anti Map Out Kill
Ab-3G
Shoot To Refresh HP

•••••Wolf Ability•••••
Jump x1 x2 x3
Jump Speed
Move Speed
Speed
Tutunma
Kurt Koşuşu
Wolf Dash GL
Wolf Ability
İnfinity Wolf Ball
Wolf View x2.0

•••••Envanter Hack•••••

•••••Karakter Hack•••••

•••••Fake Para•••••
Fake Altin
Fake KP
Fake Nakit
Fake Can

:calis:

o0r5pQ.png

Arkadaşlar hilemizin özellikleri yukarıda gördüğünüz gibidir. Anlatımı ve özelliklerini inceledikten sonra hileyi rahatça çalıştırabilirsiniz. İndirme linki ve virüstotale geçmeden önce şunu belirtmek istiyorum. Kullanacağınız hilede başınıza gelebilecek bütün problem, cezalandırma, hata vb. şeylerin sorumluluğu tamamen hileyi indiren kullanıcıya aittir. Herhangi bir sorumluluğu memoryhackers.org ailesi olarak kabul etmemekteyiz.

:indir:

:not:

Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda darkcoment asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullancak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum,

Moderatörün son düzenlenenleri:
♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Güzel olmuş hilen dostum proje atma şansın var mı ? bende yeni yeni öğreniyorum bir bakmak isterim kodlara vb izin verirsen ?

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
▶ Legendary ◀
Ultra Üye
Sosyal
10 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Kullandım hileni Envanter de 5 dakika Sonr AAH hatası alıyorum ve Seri illegal kasıyordum ölüp dogma oyuzden log verdi . Bunların dısında hersey gayet çalışıyor :)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
▶ Legendary ◀
Ultra Üye
Sosyal
10 HİZMET YILI
Kullandım hileni Envanter de 5 dakika Sonr AAH hatası alıyorum ve Seri illegal kasıyordum ölüp dogma oyuzden log verdi . Bunların dısında hersey gayet çalışıyor :)
Envanter Ahh hatası veriyor yeni test ettim haklısın d3d yaptık onda vermiyor sanırım d3dde düzeltilmiş olur o sorun bunu demo olarak paylaştım zaten +50 özellikli bi hile bulamazsın bu arada içindeki 10 pointeri hiç bir yerde bulamazsın kendimiz tasarladık ha birde all kick hack falan d3d de çalışıyor onuda hallettik d3dde sizle olacak !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...