Wolftü nakitimi Steam'da çıkacak olan classice dönüştürmelerini istemeli miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir sitede 12 lira değerinde jp vardıda onu nakite dönüştürdüm kasa aldım efsanevi olarak onları açtım sonrasından legend lazım olduğunu farkettim vede 10 liralık yükliyim derken joygame saolsun 20 liralık aldırdı 10 lirada hata verdi tekrar denedim tekrar hata verdi 20k jp birikmiş farketmedim sonrasında başka bir siteden 10 liralık aldım toplamda 30k jp oldu vede çevirdim şuanda 12.5k nakit var elimde bunlarla kasa almak istiyorum. Nova vede Ayyıldız kasalarını önerdiler bunlardan takla vs. çıkıyormuş bana kalıcı eşyalar lazım.

Kalıcı legend vede razor bane setleri gibi karakter+set çıkan kasan kasa yahut sandık lazım.

Ne öneriyorsunuz sizce joygameye yazıp steamda çıkacak olan classice dönüştürmelerini istemek adına ticket açıyımmı yoksa olan olmuştur diyip bu iki kasayımı alıyım ?

Öneri kasa/sandık varsa onlarıda alabilirim onlarıda açarım neler geldi/geçti bilmiyorum neler eklendi çıkartıldı falanda bilmiyorum. Bu nakite kalıcı olarak klan wslik set lazım

Hile için 10-15 liralık jp çekip 1 haftalık legend almak istiyorum normaldede joygame saolsun ödeme hatası vs. diyerek ay yerini yanlış girmeme rağmen nasıl başardıysa ödemeyi almış durum böyle.

(konu yanlış yerdeyse taşınabilir yanlış açmış olabilirim)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Mega kutu alabilirsin steamdekine dönüstürme sansın yok bu arada

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI

Megayı önerdiler zatende kalıcı çıkmıyormuş sanırım artık yine hileye kaldık normalde bu kadar takmamda 30-35 liralık nakit gitti durduk yere hileli oynıcaktım hesapta nakitte kalmış oldu. Herneyse bilmiyorum bakıcaz artık önerinide dikkate alıcamda steamdakisi için destek sistemine yazdım hiç beklentim yok ama bir ara bet sitesinde keyfine attığım %1 şansla olan kasadan 171 ruble kazanıyordum %0.50 şansım falan daha olsa bana geliyordu hayat sürprizlerle dolu şansımızı denicez artık :d eğerki olursa çok güzel olur oraya direkt olarak nakitli başlamış olurum.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Megayı önerdiler zatende kalıcı çıkmıyormuş sanırım artık yine hileye kaldık normalde bu kadar takmamda 30-35 liralık nakit gitti durduk yere hileli oynıcaktım hesapta nakitte kalmış oldu. Herneyse bilmiyorum bakıcaz artık önerinide dikkate alıcamda steamdakisi için destek sistemine yazdım hiç beklentim yok ama bir ara bet sitesinde keyfine attığım %1 şansla olan kasadan 171 ruble kazanıyordum %0.50 şansım falan daha olsa bana geliyordu hayat sürprizlerle dolu şansımızı denicez artık :d eğerki olursa çok güzel olur oraya direkt olarak nakitli başlamış olurum.
steamde geldiği için pay to win olmaz diye düşünüyorum bakalım ne olucak

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Classic farklı olur, normali farklı olur. Bence yapacaklarını sanmam.

• Like
Tepkiler: BOT
Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
mega kutu al yoksa boşa gider dönüştürme yok

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kanka benim bildiğim üzere aktarım kalkmış yani boşuna uğraşma derim

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bence istesen bile edemezler. Sonuçta Steam'deki farklı bir oyun gibi.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Classic in yapımcısıyla normal wolftü nün yapımcısı aynı degil bu yüzden yapacaklarını sanmam.

• Like
Tepkiler: BOT
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
dönüştürme olmuyor. en iyisi sen auro kutusu al son günlerde bari og ile oynarsın :)

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Klasik versiyonunu onunla pek alakası olmadığı için, oradakileri dönüştürmezler. Etkinlik zamanlarındaki kutuları takip et.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
İkiside farklı oyun yayım şirketi wolftü tr ninki farklı steamda çıkacak olan farklı

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI

Banlı Üye
Sosyal
5 HİZMET YILI
clasıc in yapımcısıyla bu oyunun yapımcısı bir degil o yuzden sanmam

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
steamdakini dönüştüremezsin kanka da k paketlerine bak güzel oluyor onlar

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Steam'deki farklı bir oyun olacak gibi sanmıyorum çevireceklerini. Ayrıyetten ben Classic'in de çok güzel P2W olacağını düşünüyorum.

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
youtubede kutu açılımlar var bence harcamadan önce bi güzel araştır youtubede 5 tlik 10 tlik 20 tilk vs.. kutu char dizilimleri var bi araştır bence

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Aktaramassin muhtemelen , mega sandık açabilirsin .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...