Arkadaşlar bir sitede 12 lira değerinde jp vardıda onu nakite dönüştürdüm kasa aldım efsanevi olarak onları açtım sonrasından legend lazım olduğunu farkettim vede 10 liralık yükliyim derken joygame saolsun 20 liralık aldırdı 10 lirada hata verdi tekrar denedim tekrar hata verdi 20k jp birikmiş farketmedim sonrasında başka bir siteden 10 liralık aldım toplamda 30k jp oldu vede çevirdim şuanda 12.5k nakit var elimde bunlarla kasa almak istiyorum. Nova vede Ayyıldız kasalarını önerdiler bunlardan takla vs. çıkıyormuş bana kalıcı eşyalar lazım.
Kalıcı legend vede razor bane setleri gibi karakter+set çıkan kasan kasa yahut sandık lazım.
Ne öneriyorsunuz sizce joygameye yazıp steamda çıkacak olan classice dönüştürmelerini istemek adına ticket açıyımmı yoksa olan olmuştur diyip bu iki kasayımı alıyım ?
Öneri kasa/sandık varsa onlarıda alabilirim onlarıda açarım neler geldi/geçti bilmiyorum neler eklendi çıkartıldı falanda bilmiyorum. Bu nakite kalıcı olarak klan wslik set lazım
Hile için 10-15 liralık jp çekip 1 haftalık legend almak istiyorum normaldede joygame saolsun ödeme hatası vs. diyerek ay yerini yanlış girmeme rağmen nasıl başardıysa ödemeyi almış durum böyle.
(konu yanlış yerdeyse taşınabilir yanlış açmış olabilirim)
Kalıcı legend vede razor bane setleri gibi karakter+set çıkan kasan kasa yahut sandık lazım.
Ne öneriyorsunuz sizce joygameye yazıp steamda çıkacak olan classice dönüştürmelerini istemek adına ticket açıyımmı yoksa olan olmuştur diyip bu iki kasayımı alıyım ?
Öneri kasa/sandık varsa onlarıda alabilirim onlarıda açarım neler geldi/geçti bilmiyorum neler eklendi çıkartıldı falanda bilmiyorum. Bu nakite kalıcı olarak klan wslik set lazım
Hile için 10-15 liralık jp çekip 1 haftalık legend almak istiyorum normaldede joygame saolsun ödeme hatası vs. diyerek ay yerini yanlış girmeme rağmen nasıl başardıysa ödemeyi almış durum böyle.
(konu yanlış yerdeyse taşınabilir yanlış açmış olabilirim)
Moderatörün son düzenlenenleri: