Wolftü nakitimi Steam'da çıkacak olan classice dönüştürmelerini istemeli miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
dönüştürme gibi bir şey olacağını sanmıyorum, bir şey kazanmazlar.

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
aynı kurum ise oabılır kanka aç bi ticket kafada sorular kalmasın :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Steam üzerinden çıkacak olan oyunla diğer oyunun hiç bir bağlantısı olmayacak bir süre sonra oradada para kazanmak isteyecekler çünkü :D
İsteğin imkansız

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar yeni uyandığım için geç yazıyorum kusura bakmayın. Birazdan youtubeden kutu açılımlarına bakacağım kalıcı eşya çıksa güzel olurdu aslında vede og karakteri almayacağım hilede zaten olacaktır onlar muhtemelen, bu yüzden mega vede ayyıldız şuanda mantıklı duruyor.

Classic içinde muhtemelen orasıda p2w olacaktır dirilişler falanda var sanırım orada onun dışındada bekleyip göreceğiz bakalım neler olucak vede çevirme içinde destek sistemine ticket attım 11-12 saat küsür oldu bugün muhtemelen gelir cevap gelmezsede yarın gelecektir cevabı buradan paylaşacağım.

Kasa önerisi olanlar yahut şunu bunu yapsan daha iyi olur diyecek arkadaşlar içinde cevaplarınızı tek tek okuyorum teşekkür ederim

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Maalesef Öyle Dönüştürme İmkanın Yok Böyle Sınırsız Eşyalar Kolay Kolay Çıkmıyor Yada Pahalı Oluyor Gidiceksin Paşa Paşa Şansını Denicen Kutları Çıkarsa Çıkmayadabilir Şans İşi Mega Kutu Alıcan Silah İçin

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Mega kutusu aldım arkadaşlar şans kutusumu ne artık ondan çıkıyormuş sanırım sınırsız çıkmadıda legend kutusundan kalıcı çıkıyormu ? vede nakitide harcadım full megaya bastım zaten jpyi verecekleri yok bunların.

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Mega kutusu aldım arkadaşlar şans kutusumu ne artık ondan çıkıyormuş sanırım sınırsız çıkmadıda legend kutusundan kalıcı çıkıyormu ? vede nakitide harcadım full megaya bastım zaten jpyi verecekleri yok bunların.
zaten normal wolftü ile classic arasında fark olduğu için vereceklerini sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...