wolftü Nasıl Hile Kodlarım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar Wolfteamda Bana Hile Kodlamayı Öğretecekler Özelden Mesaj Atabilirlermi Hile Kodlamayı Öğrenmek İstiyorumda Yardım Edin Lütfen.

Üye
10 HİZMET YILI
wolftü için öğrenceksen aynı Dword Takım'ı gibi C++ öneriyorum, dikkat ettiysen hilenin açıklama kısmında Kodlama Dili olan kısımda da C++ gözüküyor .şahsen ben Java'cıyım 2-3 sene çalıştım anca orta düzeye geldim . sabırsız biriysen yazılım sana göre değil baya bi emek ve zaman gerektiriyor ve benim bildiğim 1-1,5 sene falan çalışman lazım anlayıp çözebilmek için. Neyse yinede sen bilirsin , iyi günler . :)

Üye
10 HİZMET YILI
SatunrluGirl99' Alıntı:
wolftü için öğrenceksen aynı Dword Takım'ı gibi C++ öneriyorum, dikkat ettiysen hilenin açıklama kısmında Kodlama Dili olan kısımda da C++ gözüküyor .şahsen ben Java'cıyım 2-3 sene çalıştım anca orta düzeye geldim .  sabırsız biriysen yazılım sana göre değil baya bi emek ve zaman gerektiriyor ve benim bildiğim 1-1,5 sene falan çalışman lazım anlayıp çözebilmek için. Neyse yinede sen bilirsin , iyi günler . :)
Eyw Kardeşim Bilgilendirdiğin İçin Teşekkürler

Üye
10 HİZMET YILI
yns4444' Alıntı:
SatunrluGirl99' Alıntı:
wolftü için öğrenceksen aynı Dword Takım'ı gibi C++ öneriyorum, dikkat ettiysen hilenin açıklama kısmında Kodlama Dili olan kısımda da C++ gözüküyor .şahsen ben Java'cıyım 2-3 sene çalıştım anca orta düzeye geldim .  sabırsız biriysen yazılım sana göre değil baya bi emek ve zaman gerektiriyor ve benim bildiğim 1-1,5 sene falan çalışman lazım anlayıp çözebilmek için. Neyse yinede sen bilirsin , iyi günler . :)
Eyw Kardeşim Bilgilendirdiğin İçin Teşekkürler

ö.d. Kardeşim bişey değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...