- Konuyu başlatan
Onaylı Üye
eskiden güzeldi eskiler...Eskiden ne çok oynardık be
eskiden güzeldi eskiler...Eskiden ne çok oynardık be
hiçkimse bu oyundan iyi birşekilde söz etmıyor bi sirket daha nasıl rezil olabilirkiwolftü Oynamaya 2015 Yılında başladım o zamanlar hile çoktu ama 2016 da duzelttiler 2017 ye geçtiğimizde yeni kurtlar çıkardılar diriliş filan sahada sarmıştı oyun ama ondan sonra hileler fazlalasmaya başladı wolftü hilelerle uğraşmak yerine yeni yeni karekterler getirip sınırımız azaltmaya çalışıyordu Ama basaramdi ve wolftü in Yolu Mezarlığa doğru gidiyor
o zamanlar hergün yeni hesap acıp buzkurt ile takla alıyordum her zaman dövme hediye geliyordu 1 gunluk okul cıkısı oynayıp mahalle macı yapıyordm aksama kadar kolasına heyyt beeeYıl 2011 insanların özel karakter kurtlara Taklaya hayran olduğu yıllar Ec Sl populerrr Miss![]()
o zamanlar hergün yeni hesap acıp buzkurt ile takla alıyordum her zaman dövme hediye geliyordu 1 gunluk okul cıkısı oynayıp mahalle macı yapıyordm aksama kadar kolasına heyyt beee(
Burası sadece hile için bir forum değil ve kullanıyorum bazen ama abartı derecede değilsen ne arıyon peki burda şikayet ediyon ama kendin de kullanıyon demekki
![]()