wolftü Og Nakit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sea
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Selamun aleykum Değerli Memoryhackers üyeleri ve adminleri..!

Arkadaşlar bu wolfteamde Mesela Rütbesi General olan Oyuncular Emek vermiş kişilere OG'ler le ortam kurdugunuz zaman Nakit falan verirlermi acaba ?

PointBlank'ta Türkiye 6.sı olan arkadaşıma sordumda Gmler ng veriyormuş.  Ortam falan kurmuş

Acaba wolftü'de yaparlarmı ?

Üye
10 HİZMET YILI
Eğer ceplerinden para çıkmayacaksa neden olmasın ki? :D

Old Moderatör
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Sanmıyorum Yani Para İçin Fiyatları Düşüreceklerine Arttırdılar Cimriler Bide Sanmıyorum.

Sea
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
gok003' Alıntı:
Eğer ceplerinden para çıkmayacaksa neden olmasın ki?  :D

Ceplerinden para çıkmıyor zatende Bedavadan yani ücretsiz verirlermi ?

RedMen' Alıntı:
Sanmıyorum Yani Para İçin Fiyatları Düşüreceklerine Arttırdılar Cimriler Bide Sanmıyorum.

Yok kardeşim Fiyat düşürme olayı değil, Bedavadan ücretsiz verirlermi. Oglerde tanısıp muhabbet kurdugun zaman. Birde Rütben yüksekse ?

•Eskiler Tanır•
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Bence Ole Birsey Olmaz Kardess

Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Böyle bi durum mevcut. 1 Yıl önce falan youtube wolftü'in ifşası düşmüştü. Oyuncunun nickini pek hatırlamıyorum uqaLaa tarzında bişeydi sanırım, yaklaşık 90 küsür sayfa hediye kutusu vardı ve gelenlerin hepsi Wolfteamden gelen, ateş - barut , ekipman setler, rashid - saladin , zaitsev, em4a1 ultimate vs....... Çoğu kişi buna inanmıyacaktır elbet fakat bunlar gerçek, youtubeden video malesef netmarble tarafından silindi.

Sea
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Fufuker' Alıntı:
Böyle bi durum mevcut. 1 Yıl önce falan youtube wolftü'in ifşası düşmüştü. Oyuncunun nickini pek hatırlamıyorum uqaLaa tarzında bişeydi sanırım, yaklaşık 90 küsür sayfa hediye kutusu vardı ve gelenlerin hepsi Wolfteamden gelen, ateş - barut , ekipman setler, rashid - saladin , zaitsev, em4a1 ultimate vs.......  Çoğu kişi buna inanmıyacaktır elbet fakat bunlar gerçek,  youtubeden video malesef netmarble tarafından silindi.

Anladım kardeşim. Saol.

Üye
9 HİZMET YILI
Yaparlar kardeşim bu platformlarda böyle şeyler çok oluyor zaten onlarla ortam kurarsan bi şekilde moditör falan filan olarak alırlar seni hiçbişey yapmadan aylık paranı verirler bu işler böyle genelde

Üye
9 HİZMET YILI
sela Bloodrapper Oratmı Kurdu Ve Og Olmuş gibi Adam Herşey de var Neden Olmasın ki Kıyaklık yapıyorlar dır Bi şekilde Şimdi de Klan Silahları Cıktı Vardır böyle bişe

Sea
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
adamsan1223' Alıntı:
Mesela Bloodrapper Oratmı Kurdu Ve Og Olmuş gibi Adam Herşey de var Neden Olmasın ki Kıyaklık yapıyorlar dır Bi şekilde Şimdi de Klan Silahları Cıktı Vardır böyle bişey

Anladım kardeşim. Haklısın bizim bi arkadaş var PointBlank Türkiye 6.sı Rd AyıkOl nicki. O bana dedi gmlerle ortam falan kurdugun zaman 3 Ayda 1 500 k Ng mi ne veriyormuş. Fiyatı nı tam hatırlamıyorum. 400 k 300 k da olabilir.

•Eskiler Tanır•
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Yooo Ne Alakası Var BloodRappeR'Laa
Adam Joygamede Calısmaya Basladı Adam OG Olcaktı Ama Video Az Cekerim Diye Olmadı
Ortamıda Kurdu Derken Adam Zaten Orda Calısıyo
bilmediginz halde konusmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...