dostum tek değilsin bende onaylı üyeyim fakat get last eror diyip duruyor hilenin açıldığı falan yok saçmalık işteSitede onaylı üye olmama rağmen serious sam hilesini kullanamıyorumHileyi çalıştırıyorum ama oyunda ne deleteye basınca ne de inserte basınca menü gelmiyor. Bilen biri varsa yardım ederse sevinirim.
Knk saçmalık değil de bazı kişilerde açılıyor onu farkettim. Bazılarında açılıp bazılarında açılmıyor. O garip :/dostum tek değilsin bende onaylı üyeyim fakat get last eror diyip duruyor hilenin açıldığı falan yok saçmalık işte
madem açılacak herkeste açılsın açılmayacaksada herkese kapansınKnk saçmalık değil de bazı kişilerde açılıyor onu farkettim. Bazılarında açılıp bazılarında açılmıyor. O garip :/
herkes kullanıncada hileyi farkediyorlarmadem açılacak herkeste açılsın açılmayacaksada herkese kapansın
benim dier carda acılıyodu sıkıntı yoktu kankadostum tek değilsin bende onaylı üyeyim fakat get last eror diyip duruyor hilenin açıldığı falan yok saçmalık işte
kardeşim windows 7 se çalışmaz hile windows 10 lazımSitede onaylı üye olmama rağmen serious sam hilesini kullanamıyorumHileyi çalıştırıyorum ama oyunda ne deleteye basınca ne de inserte basınca menü gelmiyor. Bilen biri varsa yardım ederse sevinirim.
ben windows 10 um zaten ortakkardeşim windows 7 se çalışmaz hile windows 10 lazım
windows 10 bilgisayarım dediklerini yapıp birdaha deneyeceğim teşekkürlerDostum antivirüsün herşeyin kapalı demi
Host dosyanı degiştir
%temp% klasörunün içindekini sil
Birde hile win 10 2004 ve 1909 sürümlerin de etkin çalışıyor win 7 de ise
Failed
therad stoping gibi hatalar verebiliyor
Aldıgın hatayı sitedeki loader hata bölumünden bak
anti vurus falan devre dışı windows güvenlik duvarıda öyleben windows 10 um zaten ortak
Post automatically merged:
windows 10 bilgisayarım dediklerini yapıp birdaha deneyeceğim teşekkürler
ben belli etmeyenlerdenim sıkıntı yok kralherkes kullanıncada hileyi farkediyorlar
farketmiyor hocam gerekli sürümdede çalışmıyor bende çalışıyor ama çoğunlukta çalışmıyorhilenin çalışması için win10 ve def kapalı olması gerekli
Yalnız 2004 sürümünde çalışmıyor hem şahsen denedim hem de konuda 1909'a kadar olan windows 10 sürümlerini yazıyorDostum antivirüsün herşeyin kapalı demi
Host dosyanı degiştir
%temp% klasörunün içindekini sil
Birde hile win 10 2004 ve 1909 sürümlerin de etkin çalışıyor win 7 de ise
Failed
therad stoping gibi hatalar verebiliyor
Aldıgın hatayı sitedeki loader hata bölumünden bak
Nasıl çalıştırdın hileyi? bende çalışmıyorbern 1 hesapta ban yedım![]()