Wolftü oynanır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bence dönem kapısını kapatı eskiden günlerce internet cafelerde sabahlardı o oyun için belki biz büyüdük ama artık dönemi geçti

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
yılların emektar oyunu oynanmazmı kanka ya oyun ama eski tadı vermez gibime geliyo

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Evet Wolftü pay to win olduğu için çogu kişi bıraktı ve ben geri başlama kararı aldım. İlk 25 lira yükleyeceğim, ilerleyen günlerde fazla da yükleyebilirim hâlâ oynanır mı? Her giridiğim odada OG var :/
herkeste og dövme op karakterler var arkadaşlarınla gireceksen azcık zevkli ama tek başına girmeni önermem anında ölürsün

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
2014 zamanları ne güzeldi ya, adamakıllı kimsede takla yok hile yok p2win değildi o zaman. Elvericisi olana zengin derlerdi. özlüyorum valla o zamanları

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
eski tadını vermiyor dediğin gibi pay to wine döndü ama zaman geçirmek için takılabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Sene 2011 2015 arası oynadım çok zevkli olurdu herkes o kadar güçlü değildi hani vip aldığımzıda ismimizin sol yanına renkli bir yazı yazardık ya %100 bilek yazardım ben hep çok zevk alırdım oynamaktan ama 2015den sonra para yatıran güzel dövmeler almaya başladı tabi öğrenciydik o zamanlar oyuna yatıracak çok paramız yoktu özete geleyim eğer ben para yatırmiyim öyle takılmaya giriyim diyorsan oynayabilirsin ama şunu unutma adamlar seni 3 4 vuruşta öldürür sen onları 9 10 vuruşta :)

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
wolftüyü yeni yükledim hala parası olan herşeyi yapabiliyor bence vakit kaybı

ރ
Uzman Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Yılda 1 kez girip tadına bakıyorum sadece eski günler yok online yok ayrıca pay to win olayı var oynanmaz çoğu oyun bundan dolayı bitti çeşitli karakterler var değişmiş aga arada bir tadına bak derim

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Evet Wolftü pay to win olduğu için çogu kişi bıraktı ve ben geri başlama kararı aldım. İlk 25 lira yükleyeceğim, ilerleyen günlerde fazla da yükleyebilirim hâlâ oynanır mı? Her giridiğim odada OG var :/
Çok fazla para yatırmaya başlayabilirsin dostum eskisi gibi bir oyun değil grafik ve mekanik açısından da çok iyi bir oyun olduğu söylenemez bence oynanmaz.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
eski tadı hiç kalmadı sadece p2w gereksiz oynarsın ha bazen böyle uzun süre girmeyen oyunculara hediye veriyorlardı seneler önce öyle girip birkaç gün oynayıp siliyodum çok canın sıkılıyosa öyle yapılabilir

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka eskisi gibi sarmıyor hile dolu her gidigim maç hile var oynanmıyor odalar bomboş hep oynanmaz

Üye
3 HİZMET YILI
20 lira verip hesap dizebiliyorsun fakat her tarafta og dövmeleri var og dövmesi de bildiğin legal hile oluyor. belki arkadaşların varsa 3v3 clan vs atabilirsin zevkli oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Aga hilelere ve ya p2w oyuna katlanabileceksen gir oyna keyfini çıkar

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
oynanır mı bilmem ama sağdan soldan duyduğum kadarıyla yabancılar eski versiyonunu çıkarmış pay to win olmadan önce ki tr ye gelir mi acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...