Wolftü Oynuyanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Beyler Burdan Sövmek İstemiyorum :

1) Enter Bugu Kalkmış
2) Kurtta Çift Taklada Kalkmış
3) Işınlamada Kalkmış
4) Yeni Karakterler Oyunda Yeni Map Oyunda
                       Kısacası Wolftü Sikld Artık Oyunu Boka Çevirdiler Bunu bilmiyenler İçin Yazdım İyi Günler :(

Bu Arada Hilede Sıkıntı Var Oyundan Atıyor Sunucu Yerinde

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
f5 Boşver Bunlar Kalktı Artık Wolftü bırakasım Geliyor :(

Üye
9 HİZMET YILI
Ya bende oyuna giriyor hileyi açıyorum mausun üstünde normal ekranın mausu çıkıyor Beya kurşuna giriyorum oyundan atıyo hilesiz giriyorum oluıyor :( :(

yardım edin bide oyuna girdiğinde bana tek atıyolar güçlü kurt fln sağ yapıyo ölüyom

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
serkocano' Alıntı:
Ya bende oyuna giriyor hileyi açıyorum mausun üstünde normal ekranın mausu çıkıyor Beya kurşuna giriyorum oyundan atıyo hilesiz giriyorum oluıyor :( :(

yardım edin bide oyuna girdiğinde bana tek atıyolar güçlü kurt fln sağ yapıyo ölüyom

Hilede Sıkıntı Var Sunucu yerinde girildiğinde Oyundan Atması Normal Adamlar Güncelleme Yapmış :)

Emin266' Alıntı:
boşver gülüm hile var :DD

Hilede Yavaş yavaş Kalkıyor Dostum ::( Sunucu Yerinde Atıyor Normal Girdiğmzde Atmıyor :)

Üye
9 HİZMET YILI
UmutAksoy47' Alıntı:
serkocano' Alıntı:

Hilede Sıkıntı Var Sunucu yerinde girildiğinde Oyundan Atması Normal Adamlar Güncelleme Yapmış :)
EE Ne zaman olur 
  Güncelleme bitti herhalde

Üye
9 HİZMET YILI
Ne zmn biter bilmiyorum ki bide şu art arda top atmayı nasıl yapıyolar hayla anlamıyorum
:D

ne zmn biter help mee ????

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ne güzel işte aq buglar kalkıyor adam akıllı oyun olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...