Wolftü oyuncu sayısı git gide artıyor ve herkes yeni bir hile bekliyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Wolftünün oyuncu sayısı günden güne artıyor.Özellikle bgy adlı grupta açılan canlı yayınlar sayesinde oyun fena hypelanmış durumda ve oyunun güncel bir hilesi bulunmamakta.Biliyorum @nader11ndeu şu anlık hile yapmıyacağını söyledi ama ben 20 yaşında bir genç olarak bu oyunu cidden severek oynamayı istiyorum ama oyun p2w (PayToWin) olduğu için parası olan keyif alarak oynuyor.nader11ndeu hiç değilse mini hack olarak sadece envanter hilesi yapma gibi bir şansı var mı varsa baya bir kişi bu hileyi bekliyor sadece.Hem foruma katkı olur hem de biz forum üyelerimiz eğlenceli anlar yaşarız.
ilgi ve alaka için teşekkürler...

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
şuan için benimde beklentim yok fakat dediğin gibi bekliyor sayılırım gelse oynarım çok küçüklükten beri oynarım ve envanter hack olsa daha iyi olur zaten diğer türlü oyunun tadı iyice kaçıyor iyi forumlar ...

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Aynen dostum katılıyorum zaten oyundaki dengesizliği kaldıracak tek hile envanter hilesi onun haricinde iş insanın bileğine ve oyundan keyif almasına bakıyor ama

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
vay en son 2016da falan base tarama açmıştım wolftüde birdaha hile açmadım 1 kere denedim açamadım ned11ndeu dediyse yapar ama oyunu oynayan kitle az olduğu için hileyi ertelerler sonuçta yapılması beklenen çok hile var

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
zaten bizde oyun hypelı oldugundan veya başka bi sebepten istemiyoruz ki eski anılarımızı yad etmek istiyoruz ama tabiki herşey hileyi yapanların elinde :D

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
eskiden hile yapımı kolaydı usta ama şimdi easy anti cheat çok güçlü driver yaparak bypaslayabiliyorsun benim bildiğim sadece veya kod yazman lazım ayrı çok c++ bilgisi gerekiyor kimse bu dediklerimi ücretsiz yapmaz bu site dışında. ki driver yapsa bile biri her win10 versiyonunu desteklemez.

• Like
Tepkiler: L4G
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
anılarımızı tabikide tazelemek isteriz ama bu oyunun yine eskisi gibi olucağı anlamına gelmez envanter hack bir nevi sizi diğerlerine eşit kılar ama oyundan eski zevki alıcağımızı düşünmüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
tabikide bizde isteriz geri gelmesini fakat oyun açıldığından bberi aynı yolda bence p2w olucak bitene kadar da

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
valla ben beklemiyorum dostum :D o oyun artık öldü hile için uğraşmak zaman kaybı

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
okadar oyun varken wolfteamden zevk almakta nebilim eskiden okeyde yanehhh

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Wolfteami oynayan kitle cok az oldugundan guncellemez belki de

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Hile çıkarsa anında indiririm özel versiyonlarla takla atmayı özledim

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
oyun dedigin gibi pay2win e tabi hilecide bu duruma karşılık verdi ve oyun bozuldu ama değmez artık o oyuna yatırım

♥ ҡąŗą ɠöẕℓüɱ şε√εɱεđïɱ ♥
Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Keşke wolftü hile gene yapsalar ya Ben bekliyorum Sırf onun İçin oyunu indirdim amma hile güncel degilmiş =(

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
tabiki bizde isteriz geri gelmesini fakat oyun açıldığından beriaynı yolda p2w olucak bitene kadar da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...