wolftü Oyunu silip yeniden yükleyin hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Merhabalar MemoryHackers. Ben ExpertMurderer. Arkadaşlar wolfteama girdiğimde oyunu silip yeniden yükleyin hatası aliyorum. Oyunu Silip Yeniden Yüklediğimde Yine Aynı Hatayı Veriyor Çözümünü bilen varsa lütfen cevaplara yazsın.

Ayliminayt
Süper Üye
9 HİZMET YILI
Oyunu silme cozulmuyor bi iki dosya lazimdi wolfteamde eksik dosyalar varsa tekrar indir

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
kardeş bende alıyorum geçersiz sürüm hatasını her yolu yaptım olmadı format attım oldu

Üye
9 HİZMET YILI
ExpertMurderer' Alıntı:
hackerSahti' Alıntı:
Hayır Okudum Kökünü İzi kalmayacak şekilde kaldır bilgisayarından sonra tekrar yükle ;)

Şimdide Öyle Yapiyorum Zaten İnşallah Düzelir :(

violetta hatasımı bu sendeki bendede aynı hatayı verıyor oyunu yukledım sıldım olmadı

yusuf2929' Alıntı:
kardeş bende alıyorum geçersiz sürüm hatasını her yolu yaptım olmadı format attım oldu

pc yemı format attın ??

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Ben 10 Kere İndirdim Aq Düzelmiyor Oyun Dosyalarını Birinden İste wolftü Ts Dosyasını Değiştir bendede Aynı Sorun var ama oyun dosyalarını atacak kişi yok :(

Üye
9 HİZMET YILI
KingMasterS' Alıntı:
Ben 10 Kere İndirdim *** Düzelmiyor Oyun Dosyalarını Birinden İste wolftü Ts Dosyasını Değiştir bendede Aynı Sorun var ama oyun dosyalarını atacak kişi yok :(

wolftü ın kurum dosaysın ben oncelerden flash a atmıstım ondan kurdum yıne olmadı

Üye
9 HİZMET YILI
lütfen oyunu silip baştan yükle hatası çözümü

wolftü durduruldu hatası alıyorum hileyle girince

Üye
10 HİZMET YILI
Wolfteamın Dosya Konumunu Aç Ve Fetch Diye Bir Dosya Olustur Umarım Olur :)

Üye
10 HİZMET YILI
Access violation hatasının çözümünüde söylermisiniz konu açmayı bilmediğim için açamadım lütfen yardım edin :(

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
kardeş iobit cclaner kullan wolftü nxlauncerhi seç ordada köklü silme ona basınca komple silinir olmasada pc format at en basit yöntem veydada windows sürmünü yükselt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...