İp değiştirmek zor mu?İp Değiştirirsen anca çözülür ama oda zor yani g.o
Hileyi kendim kodluyorum. Format atmanın asıl nedeni tabiki de değil. Virüs girmişti o yüzden attım.
Post automatically merged:
İp BAN değil. PC Ban.
Link verebilir misin? Bulamadım.İp değiştirmek zor mu?Ve adam pc ban yemiş ip değil. Sitede hwid ban kaldırma diye konu vardı sanırım. Ararsan bulabilirsin.
Hala çalışır mı bilmem ama https://memoryhackers.org/konular/dev-konu-oyunlarda-hwid-ban-yeme-hatasina-cozum.39200/#post-563052Link verebilir misin? Bulamadım.
Kardeş bu Hesap banı. Ayrıca videoyu izlerken çıldırıyordum. Adam video çekmeyi kasaptan öğrenmiş.bi bak belki işine yarar
Knk yeni PC'mi aldın?o hata ile en çok savaşan benim istediğinizi yapın wolftü kaldırmayınca tek çözüm pc yi çöpe atmak boşuna hwid format uüraşmayın
yemezsinben 1 sene önce ban yemiştim şimdi oyuna tekrar başlarsam pc ban yermiyim ?
Post automatically merged:
ama 1 kere ban yedim
Dostum eğer gerçek bir hwid ban yediysen asla açamazsın soft yediysen acabilirsin lakin gercek bir hwidse açılmaz bilmeyen arkadaslar için anlatayım hwid ban bir arabanın şase numarası gibi değiştirilemez bi numaradır ancak donanımı değiştirirsen o numara değişebilir nette gördügünüz hwid ban kaldırma dedikleri muhabbet soft tur her oyun farklı bi hwid ban atar oyuzden her oyunun açılımı farklıdır diyelim senin hardiskine attılar hwid banı sen harddisk degistirsen bile hwid banın kalmayabilir bir oyunu kurarken senin pc le ilgili tum bilgileri oyunun sahibine teslim veriyosun oyunu kurarkenki sözleşmelerde hwid ban atabiliceklrei yazıyor yani yasal illegal bir şey degil cogunlukla free oyunlarda hwıd ban atarlar ama onlarda cok nadır nasıl kaldırabılırsıne gelırsek dıyelım wolftü hwid banı harddiske attı onun arkasında biryere daha atmıs oluyor işlemciye veya ekrankartı veya baska bişeye sen yenı harddısk alsan bile 2. donanımı degıstırmedıgın ıcın banın kalkmıyor 2.donanım hangısı nasıl bulabılırım dersen onu bende bılmıyorum daha yetkılı bır kısının bılgısı varsa soylerse bende mutlu olurum ayrıca sana hwid ban atmasının nedenı sanırım dedıgın gıbı wolfteamın bı kırmızı cızgısı vardır ornek memorylerı editlemeye kalkarken yakalnırsan otomatik hwid atma gibi
birde bahsetmeyi unutmuşum hwid ban yediniz hardiskinizi baska biriyle takas ediceksiniz yada baska bi bilgisayarda deniceksiniz o hardisk baska bir bilgisayarda oyunu açınca hani hwid ban yemistim diyebilirsiniz eğer açmasaydı hwid ban donanımsal özgürlügü ortadan kaldırırdı sattıgınız kısı bılmeden aldıgı donanımı wolfteamde kullanamazdı oyuzden hwıd banda 2. veya 3.bir donanım algoritması kullanır örnek wolfteamın banladıgı i5-23ese3 numaralı ıslemcı gtx1080- eowıe2 numaralı ekran kartı ve - 923293819 numaralı harddısk veya ssd aynı pc de birbirleriyle baglantılıysa bu hwid ban aktif olur en az 2 banlanmıs donanım yan yana gelmezse hwid ban aktif olmaz bu yuzden donanım satıslarında banlanan donanımları aynı kısıye satmadıgınız taktırde sorun olmaz tabi ılla bunlara atcaklar dıye bı kayda yok belkı ıslemcıyle ramlerınden bırınede atmıslardır
ha güzelyemezsin
Mesaj kasmakta üstüne yok kardeşim.ha güzel
amacım o değilkiMesaj kasmakta üstüne yok kardeşim.