- Konuyu başlatan
Ben sana msj atamıyorum.benim ismime tıkla konuşma başlat de ordan özelden atarsın.Özelden msj atamasını bilmiyorum sen atarsan ben sana atayım alpemix
Ben sana msj atamıyorum.benim ismime tıkla konuşma başlat de ordan özelden atarsın.Özelden msj atamasını bilmiyorum sen atarsan ben sana atayım alpemix
Skype fln varmıhata veriyor kardeşim profiline giremiyorum ismine tıkladıgımda hata veriyor
İnsert İLe menüyü hem açıp Hem Gizleyebilirsin @rossoxChintzy ya hileyi actıgından nasıl hileyi gizliycem arka plana nasıl atcam wolfteamda bide fps filan gösteryiyorda onu nasıl gizliycem kral :d
Saol knki bilgi için zaten hepsinin çalıstıgının garantisini vermedim bilgi için teşekkür ederim zaman ayırıp denedigin içinKardeşim şimdi denedim hepsini sadece Name ESP çalışıyor diğerleri ölü bi de All Freeze Player tam çalışmıyor millet donmuyor ama kolları açık şekilde dolaşıyor herkes
Rica ederimYararlı Konu Teşekkürler
Ne demek kanka eyvallah pointler içinİnsert İLe menüyü hem açıp Hem Gizleyebilirsin @rosso
Saol knki bilgi için zaten hepsinin çalıstıgının garantisini vermedim bilgi için teşekkür ederim zaman ayırıp denedigin için
Rica ederimNe demek kanka eyvallah pointler için
Teşekkür ederimeline saglık
Youtubede bir çok videosu bulunmakta oradan yardım alabilirsinArkadaşlar Su Pointer bulmayı Ögretecek 1 Allahın Kulu Yokmu yaw ?
Teşekkür ederim ilk kez denemiştim pek basarılı olamadımChintzy Takla Çalısmıyor Haberin Olsun dostum
al moruggahh lazım