wolftü Pointer Bulma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben araştırma yaptım Fakat Cheat Engine ile bulunuyormuş pointer Arkadaşlar video lardan baktım yapmaya calıstım cheat engine açıyorum Örneğin wolftü.bini seçerken log veriyor Lütfen yardım ede bilirmisiniz Bana dosyaları verirseniz çok sevinirim Bu arada :) :)

I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
Selam güzel kardeşim öncelikle wolftü gibi online oyunlarda xgncode3 koruması vardır o yüzden bypass yapman lazım
bypass aypıp c.e açtıktan sonra kalıcı pointerları bulman lazım güncel pointerları bi not defterine kaydedip wolftü her yama geldiğinde yenilerini taratırsan
sana kolaylık olur ...

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
BozkurtTeam' Alıntı:
Selam güzel kardeşim öncelikle wolftü gibi online oyunlarda xgncode3 koruması vardır o yüzden bypass yapman lazım
bypass aypıp c.e açtıktan sonra kalıcı pointerları bulman lazım güncel pointerları bi not defterine kaydedip wolftü her yama geldiğinde yenilerini taratırsan
sana kolaylık olur ...

peki nasıl log vermeden Pointer bula bilirim ? bypass ve C.E varsa sende link varsa ata bilirmisin ?

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Kaan6895' Alıntı:
BozkurtTeam' Alıntı:
sana kolaylık olur ...

peki nasıl log vermeden Pointer bula bilirim ? bypass ve C.E varsa sende link varsa ata bilirmisin ?

Bypass yapman lazım kardesım Sonra cheat engıne calıstır

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ve sonunda buldum isteyenede vercem hepsini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...