Arkadaşlar ben araştırma yaptım Fakat Cheat Engine ile bulunuyormuş pointer Arkadaşlar video lardan baktım yapmaya calıstım cheat engine açıyorum Örneğin wolftü.bini seçerken log veriyor Lütfen yardım ede bilirmisiniz Bana dosyaları verirseniz çok sevinirim Bu arada
Selam güzel kardeşim öncelikle wolftü gibi online oyunlarda xgncode3 koruması vardır o yüzden bypass yapman lazım
bypass aypıp c.e açtıktan sonra kalıcı pointerları bulman lazım güncel pointerları bi not defterine kaydedip wolftü her yama geldiğinde yenilerini taratırsan
sana kolaylık olur ...
Selam güzel kardeşim öncelikle wolftü gibi online oyunlarda xgncode3 koruması vardır o yüzden bypass yapman lazım
bypass aypıp c.e açtıktan sonra kalıcı pointerları bulman lazım güncel pointerları bi not defterine kaydedip wolftü her yama geldiğinde yenilerini taratırsan
sana kolaylık olur ...
sana kolaylık olur ...