Aynn haklısınYalnız pointer scan etmiyor bu... "pointer scanner" demek mantıksız siz kendiniz sunucu üzerinden arayüz(forum) güncelliyorsunuz.
evet işi çözmussun ama guncel tutulacak sıteDostum bunu sitene bağlamışşın bu pointer scanner olmuyor. Fakat yinede yeni hile işlerine başlayan arkadaşlarımız için yararlı olmuş
fdsafdsaSen Adamsın Coderlar Ve Visualcieler Sevindi
"Gerçekci Ol İmkansızı İste"
Che Guevara
Yalnız pointer scan etmiyor bu... "pointer scanner" demek mantıksız siz kendiniz sunucu üzerinden arayüz(forum) güncelliyorsunuz.
Dostum bunu sitene bağlamışşın bu pointer scanner olmuyor. Fakat yinede yeni hile işlerine başlayan arkadaşlarımız için yararlı olmuş
İlk bakışta anladım zaten dostumPointer Scann3r uygulamanın adı sadece, biraz karıştırırsanız ve son yazdığım açıklamayı okursanız başka bir sunucudan veri, çektiğini anlayacaksın zaten
birader "oto pointer bulucu" ve de "scanner" demişsin biraz mantık yürütsen...Sen direk uzak sunucudan kendi evinden pointer tarayıp formu güncelliyorsunUygulamanın arayüzünden de anlaşılacağı gibi uzak sunucudan çekiliyor veriler. Yani gerçek bir pointer scanner programı olsaydı tüm pointerleri bu şekilde ayırıp txt dosyasına dökemezdi, biraz mantık yürütürsek
birader "oto pointer bulucu" ve de "scanner" demişsin biraz mantık yürütsen...Sen direk uzak sunucudan kendi evinden pointer tarayıp formu güncelliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?