- Yasaklandı
GQQGLEE' Alıntı:Soyunuzu Sikecem He Face Ver Sen oradan Görüşelim İstersen. Sanamı Ait lan o Alıntı Diye Yazsana
Kardeşim Niye Alıntı Olduğunu Yazmıyorsun ? Bunu İlk Başka Sitelerde Ben PAylaştım .
Songma' Alıntı:GQQGLEE' Alıntı:Soyunuzu Sikecem He Face Ver Sen oradan Görüşelim İstersen. Sanamı Ait lan o Alıntı Diye Yazsana
Kardeşim Niye Alıntı Olduğunu Yazmıyorsun ? Bunu İlk Başka Sitelerde Ben PAylaştım .
GQQGLEE Küfür etme hayattan sogurturum seni çocuk ss de aldım 7 gün ban yiceksin forumdan hadi iyi banlar![]()
GQQGLEE' Alıntı:Songma' Alıntı:GQQGLEE' Alıntı:Soyunuzu Sikecem He Face Ver Sen oradan Görüşelim İstersen. Sanamı Ait lan o Alıntı Diye Yazsana
GQQGLEE Küfür etme hayattan sogurturum seni çocuk ss de aldım 7 gün ban yiceksin forumdan hadi iyi banlar![]()
Kardeş Sanamı ait sadece onu söyledim alıntı diye belirt.
Tamam . Bi Gün Sizin Gibiler Yüzünden Lamerlerin Hilesinde AimBone Olacak Zaten.saliher25' Alıntı:gqqglee küfretmişsin yorumunu düzenlesende songma yanıtladığı için yazdığın gözüküyo. ban hayırlı olsun şimdiden...