wolftü private server ( emulatör ) dosyaları lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Herkese merhabalar,

yaklaşık olarak 1-2 yıl önce wolftü private sunucu dosyaları paylaşılmıştı bir forumda , forum kapatılmış ve sahibine ulaşamıyorum.
wolftü Emulator Dosyaları 1.1 sürümü elinde bulunan var mı acaba ?

1.0 sürümü elimde mevcut , 1.1 lazım bana.

1.0 sürümünden ekran görüntüsü:
cache.php

I'll be fine ♥
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kardeşim o olay şöyle o dosyada sana sadece loginserveri veriyorlar gameserver dosyasını lowgameden çekiyor ve bu serveri kurup kullanıcılara açarsan Joygame ile davalık olursun o yüzden kaldırılmıştı. Bir de WLP'nin yapımcısı b6ooy WTClassic adında eski wolfteamı geri getirmek adına bir server açacağını duyurmuştu projeyi %86da bırakıp M4L1F1C tarafından herkese açık bir şekilde bitmemiş hali paylaşılmıştır.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Kardeşim o olay şöyle o dosyada sana sadece loginserveri veriyorlar gameserver dosyasını lowgameden çekiyor ve bu serveri kurup kullanıcılara açarsan Joygame ile davalık olursun o yüzden kaldırılmıştı. Bir de WLP'nin yapımcısı b6ooy WTClassic adında eski wolfteamı geri getirmek adına bir server açacağını duyurmuştu projeyi %86da bırakıp M4L1F1C tarafından herkese açık bir şekilde bitmemiş hali paylaşılmıştır.

bilgim var bu konuda , login server emulatörünün v1.1 sürümü lazım bana mümkünse.
broker ve gameserver üzerine çalışmalarım hala devam ediyor yaklaşık 1 haftadır ugraşıyorum wolftü netcode ile.

Griffin Premium
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bu projenin içerisindeydim ama bu proje iptal oldu ne yazıkki. Server dosyaları için gerekli alt dosyaları forumda paylaşmıştım. LithTech Engine'ye kadar.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
bir aralar vardı hatırlıyorum o forumu bende, fakat projeyi yarım bırakmışlardı sanki diye geliyor aklıma, bulursun inşallah

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bu projenin içerisindeydim ama bu proje iptal oldu ne yazıkki. Server dosyaları için gerekli alt dosyaları forumda paylaşmıştım. LithTech Engine'ye kadar.
Özel mesaj yolladım

bir aralar vardı hatırlıyorum o forumu bende, fakat projeyi yarım bırakmışlardı sanki diye geliyor aklıma, bulursun inşallah

İncelemiştim dosyaları 1 yıl kadar önce ancak vakit bulamıyordum , şimdilerde tekrar arıyorum ancak bulamadım herhangi bir kaynakta.

Griffin Premium
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
Özelden attığın mesajı gördüm, fakat dosyaları atamam bize özel olduğu için + olarak sana atacağım dosyalar hiç bir işine yaramaz.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Özelden attığın mesajı gördüm, fakat dosyaları atamam bize özel olduğu için + olarak sana atacağım dosyalar hiç bir işine yaramaz.
Anladım,cevabın için teşekkür ederim yinede.

Özel dosyaları istemiyorum ben , forumda paylaşılan 1.1 sürümü lazım.

Griffin Premium
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
Anladım,cevabın için teşekkür ederim yinede.

Özel dosyaları istemiyorum ben , forumda paylaşılan 1.1 sürümü lazım.
Bu Emulator bu arada hiç bir işe yaramaz bu sadece editlenmiş bir emulator bir server kurmak için bu kadar dosya ile bir şey yapamazsın.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bu Emulator bu arada hiç bir işe yaramaz bu sadece editlenmiş bir emulator bir server kurmak için bu kadar dosya ile bir şey yapamazsın.

Server kurmak için yeterli degil biliyorum , sadece login server yönlendirmesi lazım bana.
Elinde var mı acaba paylaşılan v1.1

Griffin Premium
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
Server kurmak için yeterli degil biliyorum , sadece login server yönlendirmesi lazım bana.
Elinde var mı acaba paylaşılan v1.1
epvp'deki konuya yorum atmışsın, o kişi arkadaşım benim, onun mega sıfırlandı elinde dosya felan kalmadı. onların hiçbiri bir işine yaramaz. tek işe yarar şey LithTech Engine idi onunla da artık pek bir şey yapamıyoruz oyun koruma getirdiği için.

Şu kadar bir şey yapabilmiştik eski server dosyaları ile.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Farkındayım, dedigim gibi sadece v1.1 dosyaları lazım bana.
pek bir şey yapamayacagımı biliyorum o dosyalarla.

Üye
7 HİZMET YILI
bilgim var bu konuda , login server emulatörünün v1.1 sürümü lazım bana mümkünse.
broker ve gameserver üzerine çalışmalarım hala devam ediyor yaklaşık 1 haftadır ugraşıyorum wolftü netcode ile.
Kardeşim Eğer Bulabilirsen Banada Salarmısın ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...