Üye
bana kod vermiyor yardım ederseniz
ÜzgünBirey' Alıntı:kardo vermiyor kodları soruları cevapldım![]()
çözdüm linkte feburary yani şubat diyordu march yaptım mart oldu olduChaky' Alıntı:ÜzgünBirey' Alıntı:kardo vermiyor kodları soruları cevapldım![]()
Dostum ozaman sende problem var gizli sekmeden veya explorer den aç linkleri güncelledim çünkü
ÜzgünBirey' Alıntı:çözdüm linkte feburary yani şubat diyordu march yaptım mart oldu olduChaky' Alıntı:Dostum ozaman sende problem var gizli sekmeden veya explorer den aç linkleri güncelledim çünküSADAD
Chaky' Alıntı:ÜzgünBirey' Alıntı:çözdüm linkte feburary yani şubat diyordu march yaptım mart oldu olduSADAD
tAMAM bende düzelttim Çbidaha ama bende february dede verdi
adsasdÜzgünBirey' Alıntı:Chaky' Alıntı:tAMAM bende düzelttim Çbidaha ama bende february dede verdi
aha april yaptım onda da verdi nisan ayındaki kodları sömürüyüm xD
BozkurtTeam' Alıntı:bro rep sayısı dolmuş birisine vermiştimçok yadım ettiydi sende hakettin repi
anketyi sömürüyom yemin ederim
BozkurtTeam' Alıntı:kardeş bu sınırlıymış şimdi ben bu kodları depolasam olurmu ???
beyler kodları zulalayıp konu açabilirsiniz batsın şu joygeym QWEQWEQW
BozkurtTeam' Alıntı:kardeş bu sınırlıymış şimdi ben bu kodları depolasam olurmu ???
ÜzgünBirey' Alıntı:BozkurtTeam' Alıntı:kardeş bu sınırlıymış şimdi ben bu kodları depolasam olurmu ???
kardeş url de aylarıda değiştir nisan ayında 146 kod aldım![]()
ÜzgünBirey' Alıntı:BozkurtTeam' Alıntı:kardeş bu sınırlıymış şimdi ben bu kodları depolasam olurmu ???
kardeş url de aylarıda değiştir nisan ayında 146 kod aldım![]()
Abodozo' Alıntı:eyw
kardeşim olduu