Wolftü Real envanter?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MutemadiyenYT
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar visual basic üzerinden real envanter kodlamak istiyorum. Bana biraz yardımcı olabilirmisiniz? Nasıl yapabilirim?

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Eğer Hile Çalışmadığı Sürece Envanterinde Kalsın İstiyorum "Real(Gerçek)" Derken Bu Mümkün mü Emin Değilim. Henüz O Kadar Gelişmedi Herhalde Wolftü Hileleri. Ama Hile Aktifken Vermesini İstiyorsan Yardım Edebilecek Kişiler Vardır Dostum. Merak Etme Birazdan Hortlarlar :D.

MutemadiyenYT
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Eğer Hile Çalışmadığı Sürece Envanterinde Kalsın İstiyorum "Real(Gerçek)" Derken Bu Mümkün mü Emin Değilim. Henüz O Kadar Gelişmedi Herhalde Wolftü Hileleri. Ama Hile Aktifken Vermesini İstiyorsan Yardım Edebilecek Kişiler Vardır Dostum. Merak Etme Birazdan Hortlarlar :D.

Real derken, yani tüm silahların envanterde olması anlamında demek istedim. Yani Hile menüsünden boxla silah value kodlarıyla ugrasmak istemiyorum. Silahların direk envanterde olmasını istiyorum.

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Real derken, yani tüm silahların envanterde olması anlamında demek istedim. Yani Hile menüsünden boxla silah value kodlarıyla ugrasmak istemiyorum. Silahların direk envanterde olmasını istiyorum.
O Biraz Zaman Alacak Gibi Duruyor. Belkide Box Olayı Daha Kolay Gelir. Ama Sen Bilirsin, Dediğim Gibi Ben Bir şey Bilmiyorum. Birazdan Wolftü'den Anlayan Arkadaşlar Gelir Buraya.

MutemadiyenYT
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
O Biraz Zaman Alacak Gibi Duruyor. Belkide Box Olayı Daha Kolay Gelir. Ama Sen Bilirsin, Dediğim Gibi Ben Bir şey Bilmiyorum. Birazdan Wolftü'den Anlayan Arkadaşlar Gelir Buraya.

Box lu yapınca envanterde silahlar gözüküyor ama oyun içerisinde öğreticideki silahlar slota geliyor onu çözsem onla idare edicem ama ?

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kardeş hiç uğraşma sitede direk hazırı var :)

Ultra Üye
10 HİZMET YILI
Kardeşim real envantory c++ kodlanır içine dll assembly vs bunları bilmen gerekir yani uzun lafın kısası real envanter yapamazsın visual basicle :)

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
İnternette kaynak kodları var c++ için, kodlayıp kullanırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...