wolftü Real HP Pointer Test Edildi Yakında Sizlerle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
▶ Legendary ◀
Ultra Üye
Sosyal
10 HİZMET YILI
Videoyu izleyin anlarsınız 850'ye sabitledim bazı arkadaşlar oto arttırıyor nerden bilecez fakemi gerçekmi olduğunu onun yerine direk 850ye sabitledim hpmi canım yavaş yavaş azalıyordu 769 500 260 falan oldu adam dalınca videoda anlarsınız.

Süper Üye
9 HİZMET YILI
Kardeşim Ben can veriyor demedim zaten yp veriyor fakat yp booster açık oldugunda seni kurt avı gibi algılıyor ... sen vurdukça canın yükseliyor anladınmı ?

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
▶ Legendary ◀
Ultra Üye
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bu arada yp boostersizde denerim sıkıntı değil :D.

Süper Üye
9 HİZMET YILI
:D Sjsj lowları kandırmak için vurmamıssın kardeşim ben test ediyorum şuan yp açtım kurtla vurdukça artıyor 1050 bile oldu ha ben eskiden c++ kodlardım o başka onda real hp gerçekti bende D: sen yp ile yapıyosun yp kapat göster o zaman hadi

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
▶ Legendary ◀
Ultra Üye
Sosyal
10 HİZMET YILI
Adımı böyle kirletemezsin dostum ben yp boosteri kurt koşuşu ve taklayla kullanayıp diye açtım ve 0:22.ci saniyesinde adama vuruyorum kimin haklı olduğu pointer paylaşılınca anlaşılır. Burda lowlar dediğin insanların hepsi sitemize üye insanlardır kendini çok yükseklerde görüyorsun sen sanırm söyliyeyim bu low insanlar seni tahtan indirmesinide bilirler sen sanki doğduğundan beri c++ kullanıyorsun bu insanlara low diyorsun??

Süper Üye
9 HİZMET YILI
Kardeşim ben burada seni asla kirletmek amaçlı yorum yapmadım low dediklerim ise bu frm deki insnlar değil dışarda nevo misali ober say team diye coderler asla seni kirletmek amaçlı yazmadım kendimide yükseklerde görmüyorum bu arada Ve konumuz c++ dogdumudan beri değil 2015 te kodluyodum oda 3 ay kodladadım sonra uğraştırınca vb ye döndüm tamam kavga etmek amacında değilim

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
▶ Legendary ◀
Ultra Üye
Sosyal
10 HİZMET YILI
Kardeşim ben burada seni asla kirletmek amaçlı yorum yapmadım low dediklerim ise bu frm deki insnlar değil dışarda nevo misali ober say team diye coderler asla seni kirletmek amaçlı yazmadım kendimide yükseklerde görmüyorum bu arada Ve konumuz c++ dogdumudan beri değil 2015 te kodluyodum oda 3 ay kodladadım sonra uğraştırınca vb ye döndüm tamam kavga etmek amacında değilim

Neyse abartmaya gerek yok atınca denersn oluyorsa teşekkür edersin olur biter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...